2011. június 11., szombat

Önbizalom varázslat-Veres Kriszta

Önbizalom Varázslat

A rózsakvarc a szív köve, segít a szívvel, keringéssel kapcsolatos fizikai problémák megoldásában, de hatásos az "összetörtszív-élmények" átalakításában is. Segít abban, hogy kifejezzük az ezzel kapcsolatos érzelmeket, enyhíti a fájdalmat és segít megnyitni a szívet a szeretet szabad áramlása felé. A rózsakvarc saját magad szeretetére tanít és erősíti az önbecsülést, önbizalmat.

Sokat gyötörjük magunkat azért, mert nem kapunk másoktól elég szeretetet, vagy nem viszonozzák a mi szeretetünket. Ilyenkor csalódunk és önbizalmunk újra és újra sérül. 

Ebből a csapdából kivezető út az, ha abbahagyjuk, hogy másoktól várjuk el azt, amit mi sem tudunk saját magunknak megadni és meghozzuk azt a döntést, hogy megnyitjuk szívünket saját magunk felé. Ebben segít neked ez az egyszerű, de hatásos varázslat.

Helyezz el este az ágyad mellé egy rózsakvarc kristályt (lehet az egy nagyobb darab kristály, marokkő, rózsakvarcból készült szobor stb.) és elalvás előtt a rózsakvarccal megérintve a szívedet kérd a kő tündérét és az Istennőt, hogy segítsen elengedni mindazt, ami akadályoz saját magad szeretetében. Reggel írd le egy papírra mindazt, az ítéletet, ami eszedbe jut saját magaddal kapcsolatban. Olvasd el az ítéleteket és egy másik papíron írd át őket pozitív megerősítésekké (például: Társaságban senki nem akar velem beszélgetni - Nyitott vagyok és érdekes, könnyedén kezdeményezek beszélgetést másokkal).

Égesd el azt a papírt, amire az ítéleteket írtad, a másikat a megerősítésekkel pedig helyezd el a rózsakvarc alatt. Ismételd meg ezt minden nap kilenc napon keresztül.

A varázslat átalakító hatását tovább erősítheted azzal, hogy a szívcsakrád közelében hordasz egy rózsakvarc medált, és valáhányszor napközben megérinted küldesz magad felé egy pozitív gondolatot.

Ezzel a varázslattal hatásosan alakíthatod át az önmagaddal kapcsolatos negatív ítéleteket, megnyitod a szíved saját magad felé, ilyen módon növekszik az önbizalmad, mások felé való nyitottságod és ez átalakítja a kapcsolataidat. A varázslatot bármikor újra kezdheted, ha azt tapasztalod, hogy kibillentél belső egyensúlyodból és megingott az önbizalmad.


Érdekelnek a varázslatok? Keresd meg Veres Krisztát személyes varázslatokért, szertartásokért, gyógyításért és sorselemzésért.
*
Telefon: 06 20 2429 088
*

*
Weboldal:


„Ha kövérnek érzed magad, nem vonzhatod a karcsúságot…Te magad vagy – amilyennek érzed magad – kiindulópontja vonzásodnak…Tested mindig válaszol énképedre…Ha karcsúnak látod magad – vagy olyannak, amilyen izmaidat, alakodat, vagy súlyodat illetően lenni akarsz -, az leszel.” 
(Esther és Jerry Hicks)


Esther Hicks, Jerry Hicks

A vonzás törvénye - Abraham, a végtelen intelligencia eredeti tanítása a Jól-Lét filozófiájárólTartalma:

Ez a könyv az Univerzum legfontosabb törvényét, a Vonzás Törvényét mutatja be két olyan kivételes spirituális közvetítő, Esther tisztán hallásán és Jerry intuitív kérdésein keresztül, akik az Abrahamtól kapott tanítások sorozatával az egész ezoterikus világot felrázták.
Amit kérsz, megkapod, és még ennél sokkal többet is, erről szól ez a különleges könyv. Most nem csupán néhány bámulatos eszközt kapsz a teremtéshez, hanem hozzájuk tartozó használati utasítást is. E könyv elolvasása fordulópont lesz az életedben.

Megvásárolható Itt:1 megjegyzés:

  1. Szia Kedves Timi!Tehetnél fel oldalra egy-egy CBOX-ot,és közben iratkozz fel te is más oldalakra,egy idő után meglátod,lesznek olvasóid.Üdv Anikó

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok