2011. augusztus 24., szerda

Inspiráló élet


Az inspiráció szó sugallatot, ihletet, késztetést jelent. A tettek egyik mozgatórugója, ami belső indíttatásból származik, és amely a kreativitással járó alkotókészség révén gyakorlatban is megvalósuló újításokat eredményez.

Azt is mondhatjuk, hogy az inspiráció az alapja a teremtőerőnek, a belső erőnek, amely révén egyedi, és mások számára is fontos, értékes dolgokat hozhatunk létre, az élet bármely területén.

Nagyon sokáig azt éreztem, hogy egyáltalán nem vagyok kreatív, soha nem lesz semmiben saját ötletem. Aztán minden megváltozott. Hivatást váltottam, tele vagyok ötletekkel, és folyamatosan újabbak, és újabbak bukkannak fel bennem. Tudom, hogy még rengeteg minden fog belőlem megszületni, pedig csak nem olyan rég kezdtem el új területekre kirándulni. A hivatásomban megteremtettem egyedi módszerem alapjait, ami folyamatosan bővül és épül, és nem olyan rég kezdtem el olyan új területekre barangolni, mint az éneklés és a mantraírás.

Mindennek alapja egy meditációs technika, amit három éve végzek, és alapvetően változtatta meg az életemet. Legalább 15 éve meditálok, de azt a fajta meditációs módszert, ami ezt a hatalmas változást elhozta, csak néhány éve ismertem meg és gyakorlom. Ez a meditációs technika lehetővé teszi, hogy a spirituális fejlődés egy magasabb szintjére juthassunk, amely létrehozza a Lélekkapcsolatot. A Lélek által vezetett életről már többször írtam itt a honlapon.

Winslow Hall a fény megtalálásával kapcsolatban három útról beszél. Ezek: a szépség útja, az értelem útja és a lélek útja.

A szépség útján az anyag fátylán átlépve megláthatjuk a minden forma mögött ott rejlő lényegi szentséget és szépséget. Ez az érzékek útja.

Az értelem útjának célja a létezés okának megismerése.

A lélek útja a legtágabb mindhárom út közül: nemcsak átszakítja az anyag burkát, hanem önmagát azonosítja mind a fátyollal, mind a fátyol mögötti Valósággal. Ezáltal a lélek, a fátyol, és a Valóság eggyé válik.

Ismerd meg önmagad! Ez a híres mondás a delphoi jósda bejárata felett volt olvasható. Arra utalt, hogy akkor leszel képes sorsod irányítójává válni, ha megérted, hogy ki vagy te. Ha megismered örök és változatlan esszenciádat, amely itt ebben a fizikai valóságban igyekszik megtapasztalni önmagát.

Érezz rá a belső hangodra, amely megsúgja számodra, hogy ki vagy te valójában a látható felszín alatt. Amikor átadod a léleknek az irányítást, az nem azt jelenti, hogy lemondasz önmagadról. Éppen ellenkezőleg: akkor választod önmagadat, és akkor válsz inspirálttá. Az inspirált élet pedig azt jelenti, hogy a saját utadat járod szabadon, és egy olyan erő tölt el, amely kifogyhatatlan.

Amikor átadod a léleknek az irányítást, fokozatosan megváltozik az érzékelésed is. Ugyanazt a világot nézed, ami korábban is körül vett, mégis egész mást látsz. Nyugalom és béke talál rád, és értékeled, hogy minden tökéletesen rendben van. Úton vagy, és érzékeled az út, tehát saját történeted szépségét. Megérted, hogy eddig mi vezetett, és hogyan. Bátrabban mersz kérni, erősebben jelented ki a szándékaidat, így gyorsabban is haladsz. Szorosabb kapcsolatba lépsz a testeddel is, megérted az üzeneteit.

 AratóMónika-Teljesség virága

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok