2011. szeptember 7., szerda

MEGHÍVÓ! Női ragyogás-Arató Mónika és Veres Kriszta

Arató Mónika - Női ragyogás
”Emlékezz arra – mondják a Nagymamák -, hogy mi nők hatalmas ajándékot kaptunk. Mindent tudunk, az élet teremtői vagyunk, a Föld gyermekeinek magját hordozzuk magunkban. Erősnek kell lennünk, meg kell tudnunk állni ebben a belső tudásban és erőben… A pusztulás szélére sodort Világban a nőknek fel kell ébredniük a hatalmas erőre, amit magukban hordoznak, és vissza kell hozniuk a Világot a békébe és harmóniába…”(Carol Schaefer, Grandmothers Counsel the World
Évek óta vezetek női csoportokat, tanítom az elfeledett női misztériumokat és kutatom a világ női archetípusokról, Istennőkről mesélő mítoszait. Végignéztem Magyarországon és külföldön azt a csodás pillanatot, amikor a nő visszaemlékezik arra a csodára, amit magában hordoz, élni kezd ez erejével,l énye és élete kivirágzik. Végignéztem Magyarországon és külföldön is – saját életemben is – a női harcot, hogy megtaláljuk a méltó társat, a férfit, aki képes kinyitni a szívét és úgy szeretni minket, ahogy arra vágyunk. Láttam a férfiak küszködését, szeretet-keresését is.
Hosszú évek belső utazása után nyilvánvalóvá vált, hogy a válaszaink odabent vannak. A változást, amit a világban – egyéni és kollektív szinten – látni szeretnénk, odabent tudjuk létrehozni. Ezer módon ássuk alá saját magunkat a mindennapjainkban, és amint ezt megváltoztatjuk, megváltozik az, ahogy a világ és a férfi kezel minket.
Sokszor hallom különböző helyeken, hogy egy nő úgy tud ragyogni, ha van mellette egy férfi, aki ragyogtatja, aki észreveszi a fényét. Évekig voltam elveszve ebben a hitrendszerben, ami rengeteg szenvedést okozott nekem és – ahogy látom Magyarországon és külföldön is –, okoz más nőknek is.
Sokat haragudtam férfiakra, mert nem értékelik azt, aki vagyok. Valójában én kérdőjeleztem meg újra és újra saját értékességemet. Sokáig tartottam a férfiakat gyávának, erőtlennek. Valójában én voltam gyáva ahhoz, hogy még tágabbra nyissam a szívem és megmaradjak abban a női erőben, amit magamban hordozok.
Nehéz látnom és hallanom ma már azt, amikor nők férfiakat tesznek felelőssé saját sorsuk alakulásáért. Nehéz, mert tapasztalásból tudom, hogy ez a hozzáállás csak még több fájdalmat és elkülönültséget szül nő és férfi között, és még több békétlenséget a világban. (Veres Kriszta)
Hosszú évekkel ezelőtt kezdtem úgy ránézni magamra, mint egy önálló entitásra, aki ide érkezett, ebbe a fizikai létbe megtapasztalni az Életet. Azóta párhuzamosan zajlik bennem az emlékezés és a felejtés, amitől egyre tisztább a kép, és amitől egyre nagyobb a belső erőm, a ragyogásom. Emlékezem mindarra a lehetőségre, amit lélekszinten magamban hordozok. Felejtem mindazt, ami köt:negatív szülői és társadalmi mintákat, fájdalmas emlékeket, ragaszkodást. A fény felé megyek, belső ragyogásom felé, ami automatikusan tünteti el az árnyékrészeket.


Mi a ragyogás alapja? A spirituális erő odabent, a magunkban hordozott Isten és/vagy Istennő felismerése, ami magában rejti a MI lehetőségét. A MI lehetősége után ÉN következem, mint a lehetőségeim fizikai formában való megnyilvánulása. Saját lehetőségeimet úgy tudom a legszebb megnyilvánulási formákban életre kelteni, ha ismerem és szeretem önmagamat, a vágyaimat, felvállalom, és kinyilvánítom őket. Ha én jól vagyok, akkor árasztom a szeretetet, és a szeretteim is boldogabbak körülöttem. Mivel tudom az ő ragyogásukat elősegíteni?Saját szeretetlángom fenntartásával önmagam, az élet, és minden létező felé. A szívem kinyitásával, a falak lebontásával, a lélekenergia szabadon áramlásának megtapasztalásával. Mindez egy folyamat az én életemben is. Úton vagyok, és az út egyre szebb megtapasztalásokhoz vezet.
Gyógyítóként és tanítóként sok nőt és férfit segítettem már abban, hogy belülről indítva a vágyott változást, ön-azonos, boldog, bátor és teljes életet éljenek. A nők szeretetükkel, szerelmükkel, bölcsességükkel és a belső erejükre való visszaemlékezéssel nemcsak saját boldogságukat képesek elősegíteni, hanem a férfiakét, és a világét is. (Arató Mónika)

Ragyogásunk forrását magunkban hordozzuk, ezért bármikor hozzáférhetünk. A saját belső forrásából fénylő nő élete olyan, mint a legszebb kert, amiben minden pillanattal újabb virágok nyílnak, és ebben a kertben helye van a férfinak is, aki tudja és akarja magához ölelni a Kert szépségeit.


Arató Mónika: Tanítóként, gyógyítóként, és trénerként is az a hivatásom, hogy segítsem elérni a céljukat mindazoknak, akik teljes, boldog és sikeres életre vágynak. Különböző programokat tartok (négyszemközti ülések, workshopok, tanfolyamok, elvonulások, meditációs estek, stb.), melyek célja a Teljesség megértése és átélése, majd a hétköznapokban annak megteremtése. Hiszek benne és tapasztalom, hogy valóságunk megteremtése csak a saját érzékelésünkön múlik. Akkor vagyok a legboldogabb, amikor látom, hogy a hozzám fordulók élete a megtapasztalt élmények hatására szabadabbá és örömtelibbé válik.
www.teljessegviraga.hu


Veres Kriszta: Avalon Papnője vagyok, Glastonburyben, Kathy Jones hároméves Avalon Papnője Iskolájában emlékeztem vissza a bennem élő Papnő erejére és inkarnációk tanításaira. Hosszú utat jártam be, átalakító, mély transzformációkkal. Hiszek – és tudom, mert számtalanszor megtapasztaltam – abban, hogy sokkal többek vagyunk, mint ahogyan azt hétköznapi tudatállapotban érzékeljük. Sokkal többek vagyunk, mint a testünk és az, amit valóságnak hiszünk. Végtelen erő lakik bennünk és végtelen a Lényünk teljessége. Hiszek abban, hogy mindannyian ragyogásra és örömre születtünk, arra, hogy az Édenkertben éljünk. És tudom, hogy mindez élhető, az összes álmunk és vágyunk áthozható a fizikai valóságba! A vágyott élet itt van, máris a miénk.
www.vereskriszta.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok