2011. szeptember 18., vasárnap

Sztressz-oldás

Találtam neked egy jó oldalt, kérlek nézd meg, érdemes! Rövid bemutató:

"Az ember elbújhat mások elől, önmaga elől azonban soha." 
Le Renard

Sokan megpróbálják elhitetni velünk, hogy nincs választásunk..., hogy sablon életek vannak, abszolút igazságok, be kell állni a sorba, és végig kell "csinálni" az életet. Sokan elvárják, hogy az ő értékrendjük, az ő igazságaik, tapasztalataik szerint éljük az életünket, elvárják, hogy megfeleljünk nekik. Nem kell megfelelned senkinek! Mindenkinek önmagának kell megfelelnie.

Ahhoz, hogy önmagad legyél egy olyan világban, ahol azt akarják, hogy olyanná válj, mint bárki más - nehéz csatát kell megvívnod. Önmagunk megismerését, felismerését bizony nem mindig csak örömök - de fájdalmak is kísérik.

Ismerd fel, hogy nincsenek problémák, hanem megoldásra váró feladatok vannak! A harcot pedig sosem szabad abbahagynod. VAN választásod, és Te döntesz. Mindig választhatsz szebbet, jobbat! Ha képes vagy megbocsátani, ha képes vagy elfogadni a múltat, és ha leteszed a múltból cipelt mintákat, sérelmeket és tovább tudsz lépni, ha nem hárítasz, és nem a másikra mutogatsz, nem a körülményeket okolod, ha aktívan vállalod a felelősséget a saját életedért és a változásért, akkor egy megfelelő belső lelki erőre szert téve, képes leszel egy szép jövőt írni magadnak, olyat, amilyenre vágysz!

Schulcz Veronika-www.stressz-oldas.com
Készség-, képesség- és személyiségfejlesztő terapeuta
Stresszoldó terapeuta

2 megjegyzés:

  1. Nagyon kedves Tőled, hogy ajánlod a honlapomat! :-)) Köszönöm, Vera

    VálaszTörlés
  2. Szia Veronika! Köszönöm! Szívesen teszem! Talán így még többen fedezik fel a stressz-mentes élet gyönyörűségét!
    Timcsi

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok