2011. december 26., hétfő

A TEREMTÉS TITKA


Tudod mi a teremtés titka? Az, hogy megérted, hogy a szeretet érzése a szívedben időtlen.
Most, Karácsony második napján talán már egy kicsit több időt tudsz szánni önmagadra, arra, hogy elkezdj mérleget vonni erről az évről, aminek a végén járunk. Sok minden történt, de ha hálás szívvel gondolsz mindarra, amit magad mögött tudhatsz, azzal gondoskodsz arról, hogy jól érzed magad a jelenben.

Minél többször gondolsz arra hálás szívvel, ami a múltad, és minél többször vagy hálás szívvel a jelenben, annál jobban érzed magad a bőrödben, annál jobb mások számára is melletted lenni. Ezzel máris teremtesz.

Könnyű hálát mondani azért, ami már elmúlt, vagy aminek éppen részese vagy. De tudod mi az igazi titok? Mivel a jövővel kapcsolatosan folyamatosan arra érdemes figyelned, hogy hogyan akarod megtapasztalni önmagad, és a saját életedet, így a hálát olyan dolgokkal kapcsolatban is érdemes érezned, amit jelenleg még nem tapasztalsz. Az a teremtés igazi titka, hogy hálás vagy a jövődért, hálás vagy mindazokért a dolgokért, amit el szeretnél érni, amit meg szeretnél tapasztalni. Bár a fizikai szemeiddel még nem látod őket, de a képzeletedben megalkothatsz mindent. Ha pedig a szívedben a szeretet érzése is társul hozzá, akkor már vonzani is kezded mindannak a megvalósulását, amire vágysz.

Ha egyszer igazából(nem az elmédből, hanem a szívedből) megtapasztaltad, hogy mennyivel jobb érzés a világot a hála érzésével figyelned, onnantól már csak egy apró lépést mindazt előrevetíteni teremtésed vásznára, ami még rád vár ebben a csodálatos Élet nevű játékban.

Arató Mónika - teljesessegviraga.hu - Lélekcsemege minden héten!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok