2012. január 23., hétfő

Használd a képzeleted


Ha valamit nagyon szeretnél, akkor fogalmazd meg pontosan, hogy mi az!


Lásd magad előtt minél részletesebben. De ne csak a képzeletedet használd. A képzeleted által alkotott képet színezd ki, a rezgését emeld fel azzal a szeretettel, amit érzel iránta. A szeretet adja a varázserőt, hogy bármi valóra válhat. Ha a vágyad tárgyára gondolsz, ne érezz mást, csak a határtalan örömet. A szeretet kiszorítja az aggódást, a félelmet, az önkorlátozó gondolatokat, még a ragaszkodást is.

Ha például egy házat szeretnél, gondold végig minden apró részletét, és kérd, hogy legyen. Ha egy erdőszéli házat szeretnél, kandallóval, hatalmas telekkel, gyümölcsfákkal, játszótérrel, kemencével az udvaron, nagy közösségi térrel, és egy külön kuckóval a magad számára, akkor járj oda minél többször képzeletben, és szeresd, amit látsz, és érzel. Egy szép napon pedig lehet, hogy épp egy ilyen szép ház lesz a tiéd, amihez valamilyen csoda folytán hozzájutsz. Úgy érzed, mintha éppen neked építették volna.

Mintha a kéréseid egyenesen a Jóistenhez jutottak volna el. Az is lehet, hogy te fogod felépíteni magadnak, éppen olyanra, amilyenre szeretnéd. Miért ne lehetne így? Miért ne lehetne bárhogy, ahogy elképzeled. Annyi féle párhuzamos valóság közül választhatunk, az emberek nagy többségének mégis inkább az jut eszébe, hogy a vágyuk miért teljesülne?
- „ Áááá, az úgysem fog összejönni. Pont nekem? Kizárt dolog.”- gondolják.
Minden kérésed, ami igazán a javadat szolgálja, és szíved legmélyebb vágyain alapszik, meghallgatásra talál, ha igazán szeretnéd, és megmaradsz abban a hitben, hogy a megtapasztásukban minden támogat téged.
Gondolj mindig az elképzelt, új valóságodra szeretettel, és fordíts hátat minden gondolatodnak, amely elválasztana tőle.

teljessegviraga.com-Arató Mónika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Magamról

Saját fotó

"Nincs egyetlen pillanat sem az életedben, amikor ne lenne meg mindened, ami a boldogsághoz szükséges.
Gondolkodj el ezen egy pillanatra!
Boldogtalanságodnak az az oka, hogy arra figyelsz, amid nincs, ahelyett, hogy arra összpontosítanál amid éppen most van."
-Anthony de Mello-

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok

Semilin-graphic

Katka szép oldala

ARCHIVUM