2012. február 6., hétfő

Hagyj Istennek teret!
Van olyan időszak, amikor úgy segíted a leginkább a teremtésedet, ha megpihensz, és lehetőséget adsz Istennek, hogy elrendezze a dolgokat, és támogasson téged.

Ha például azt érzed, hogy nagyon szeretnél valamit megteremteni, tehát pontosan tisztában vagy a vágyaddal, de nem tudod, hogyan juss hozzá, vagy a felbukkanó lehetőségek közül nem tudsz dönteni, akkor egyszerűen csak engedd el az irányítást. Ilyenkor teret adsz Istennek, hogy a vágyaidnak megfelelően rendezze el a dolgokat.

A bizonyosság érzésére vágysz, amikor kétségek nélkül tudod, hogy mit kell tenned. Azt is pontosan érezheted, - mint számtalan korábbi esetben- ha most annak jött el az ideje, amikor semmit nem kell görcsösen akarnod, csak hagyni, hogy az Univerzum formálja a fizikai valóságot a szándékaidban rejlő erő irányában.

A könnyedség és a hit célravezetőbb, és számodra is kellemesebb, mint az aggódás, a félelem, és a gondterheltség. Miért akadnál tehát el a félelmeidben, ha van másik út is?
Tartsd fent a szándékodat, és vonzásod irányultságát a szívedben a legnagyobb szeretet érzésével, és higgy benne, hogy a számodra megrajzolt Tündérország létezik.

Forrás: teljessegviraga.hu -Arató Mónika "Lélekcsemege minden hétre"
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok