2012. május 14., hétfő

A harmónia helyreállításaMivel hazánkban törvény van rá, hogy gyógyítani csak orvos gyógyíthat, kizárólag a modern orvoslás által elfogadott módszerekkel, így fel sem merül, hogy az energiák gyógyítanak.

Csak harmóniát állítanak helyre.


A kristály által keltett (kozmikus) rezgések, a szellemterápiának nevezett, kozmikus erők alkalmazása mind az anyag legalsóbb szintjén hatnak, harmonizálják az anyagot alkotó rezgéseket. Ezáltal maga az anyag is kezd harmonizálódni. Ha már anyagi szinten nagy a baj, természetesen nem hagyható el az orvosi beavatkozás, legyen az akár gyógyszer, akár műtét, mert a páciensnek esetleg már nincs ideje, hogy addig éljen, míg a rezgések harmóniája kihat az anyagi szint harmóniájára.

Ugyanakkor a tisztán gyógyszeres kezelés csak átmeneti sikert ér el, ha az alaprezgések folyamatosan rosszak. Például valaki stresszes munkahelyen dolgozik, emiatt folyamatosan fáj a feje. Hiába szed fájdalomcsillapítókat, nyugtatókat. Azok anyagi szinten hatnak ugyan, de maga az alaprezgés hibás, így hibás lesz az anyag is, azaz maga az ember.

Az egészség azt jelenti, hogy hajlandó a változásra. Aki hajlandó kilépni egy kapcsolatból mely mérgezi őt, hajlandó kilépni egy munkahelyről mely tönkre teszi, hajlandó tevőlegesen változtatni életmódján, szokásain, az egészséges. Nem számít milyen diagnózisa van, egészséges. Aki nem hajlandó változtatni, az beteg, még ha nincs is konkrét diagnózisa. Hamarosan lesz, méghozzá végzetes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok