2012. május 20., vasárnap

Hoztam nektek egy Meghívót! Szakrális utazás "Avalonba" Veres Krisztával!


TÜNDÉRMESE

Kép: ladym-mery.bloglap.hu

Szerző: Veres Kriszta - http://vereskriszta.com

Pár napja beszálltam egy taxiba, valahogy azonnal szóba került, hogy Egyiptomban élek. A taxis megkért, hogy meséljek, hogy kerültem oda és mit csinálok ott. Hosszú volt az út, hosszan meséltem. Két nap múlva újra találkoztunk és azt mondta:
„Tudja, azóta minden utasnak elmeséltem a történetét. Nem szólnak semmit, csak hallgatják tágra nyílt szemmel, mint egy tündérmesét.”
Mindannyiunkban ott van a vágy arra, hogy tündérmesét éljünk a hétköznapok kiszámítható, szürke unalma helyett. A szív dobbanása varázsösvény felé vezet, és a varázsösvény elvisz a Lélekből kibomló tündérmesébe. Mindannyiunk Lelkében van egy tündérmese.

Tudom azért hallgatták a taxist szó nélkül, tágra nyílt szemmel az utasok, mert a mesém valósága bennük is megérintette a vágyat, hogy elinduljanak a saját tündérmeséjük felé. Tudom, azért meséli a taxis is lelkesen az életem vele megosztott darabkáját, mert lelkesíti a visszaigazolás, hogy lehet az életet tündérmeseként élni.

Mindannyiunkban ott egy mese, gyermekként hittük is a valódiságát, élhetőségét. Aztán belenevelődtünk a felnőtt világba, és szív helyett elméből kezdtünk el élni. Az elme stabilitást akar, kiszámíthatóságot, de ez sivárság a Léleknek, ebben a bennünk élő szivárvány-pillangó elveszti a színeit, és elfelejt repülni.

De jó hír az, hogy a szívünk még mindig dobog, a varázsösvény akkor is ott van, ha rég nem is jártál rajta. A tündérmeséd várja, hogy végre megérkezz és kiszínezd a lapjait. Csak rajtad múlik!

Ha választod ezt a mesét, akkor most egy varázsos utazásra hívlak! Varázs-vidékre, ahol a táj, a tájban élő legendák, a varázsos történések és a csoport is abban támogat, hogy felfedezd a saját tündérmeséd lapjait. És, ahol erőt is kapsz ahhoz, hogy mindezt élvezd

Május végéig kedvezményes áron jelentkezhetsz:

Szakrális Utazás Avalonba Veres Krisztával 
2012. szeptember 18-25.
Május végéig kedvezményes áron jelentkezhetsz!

“Avalon az a világ, amit ismertünk akkor, amikor még kapcsolódtunk a lágyságunkhoz, ártatlanságunkhoz, a lelkünkhöz. Ugyanaz a világ, amit most is látunk, de átitatva a szeretet erejével, reménnyel, hittel és csodákkal. Könnyen átléphetünk ebbe a világba, mert azt, hogy mit látunk a mi választásunk. És a köd szétválik, amikor elhisszük, hogy Avalon mögötte van. És ez a valódi csoda: szétválasztani a ködöt, átállítani a látásmódunkon és visszatérni a szeretethez.” (Marianne Williamson)

Van dél-nyugat Angliában egy apró varázs-város: Glastonbury. Igazi Tündérek földje, ahol megfér egymás mellett az összes spirituális ösvény, ahová összegyűlt az összes spirituális tanítás. Glastonburyt Avalon evilági tükörképének nevezik. Erőteljes energiával bíró hely, itt találkozik össze az Angliát átszelő Mihály és Mária vonal, szellemi zarándokhely már a kőkor óta.

A zarándoklat kis-csoportos (5 fő jelentkezhet még), így lehetőséget ad arra, hogy minden résztvevő személyes gyógyítási folyamaton is keresztül menjen. Az idei zarándoklatunk és a személyes folyamatok célja az, hogy felébresszük a magunkban hordozott Varázserőt és belelépjünk a Tündérmesénkbe!

A részletekért kattints a linkre: http://www.vereskriszta.com/szakralis-utazasok/szakralis-utazas-avalonba/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok