2012. szeptember 4., kedd

Szeptember energiái
Szerző: Manita - nevedbenasorsod.hu  kerekegeszember.hu

Szeptemberben 9 Teremtőnap (amiből az egyik Újholdra esik) Telehold és az Őszi napéjegyenlőség elsöprő erejű energiái érkeznek hozzánk, amit mindenképpen ajánlatos kihasználni

A legfontosabb rezgés ebben a hónapban a szeretetenergia, a legmagasabb szintű energia (sokat fogunk róla beszélni )

Szeptember a bölcsesség ideje, amit a szeretet és a tudás vezérel ebben a hónapban. Amikor megbocsátunk magunknak és másoknak, a hibákért és a tévedésekért – a szívünkbe nézve elgondolkodunk – bármennyire fájó is leásunk a probléma gyökeréig, így olyan személyes megtapasztalásokon esünk át-amelynek tudatában már „soha többé nem lépünk ugyanabba a folyóba”.  Tanulva a múlt hibáiból, érhetjük el a BÖLCSESSÉGET!

Nagyon fontos az ÖNSZERETET elérése, megértése, alkalmazása, mert a szeretetenergia áramoltatását csak így tudjuk mindennapjaink részévé tenni.
A bölcsességet önmagunkban hordozzuk, de ehhez bizony szükség van önvizsgálatra, feltétel nélküli szeretetre! Saját tökéletességünk felszínre hozásához, tisztában kell lenni azokkal a hibákkal, vétkekkel, amikért utáljuk önmagunkat-és ezeket meg kell tudni bocsátani! E-nélkül nem fog menni!
A szeretetenergiából és az önszeretetből adódóan, ennek a hónapnak a másik fő rezgése még, a másokon való segítés.
Az alázat gyakorlása, ami nem egyenlő a megalázkodással!!

Különleges lehetőségek és képességek bontakoznak ki a szemünk előtt – feljebb emelkedünk érzelmi és lelki értelemben is – és mindannyian megtapasztalhatjuk a szeretettel teli Világot is  HA akarjuk!

A szeretetenergia áramoltatásáról és a boldogság eléréséről, bővebben A Szeretet KisKönyvecskéjében írtam

http://nevedbenasorsod.hu/a-szeretet-kiskonyve

A Szeretet jegyében

A szeretetenergia az Univerzum legtökéletesebb rezgése. Korlátlanul használhatja bárki, bármikor! Ha nem korlátozod le, hogy csak bizonyos embereknek adod, és csak egyesektől fogadod el – akkor megnyílik számodra, egy teljesen MÁS Világ

Illúzió mentes!

Fájdalom mentes!

Betegségtől mentes!

Magánytól mentes!

Olyan dolgok birtokába kerül a földi halandó, amely túlmutat időn, téren –és megtanul újra EMBER lenni, elfogadni, adni, alázattal, tisztelettel, köszönettel lenni mások iránt – megtapasztalhatja az ISTENI nagyszerűséget Önmagában!

Csodálatos érzések, különleges gondolatokra és tettekre késztetnek, amelyet szenvedéllyel és örömmel fogsz megvalósítani, akár a munkádban, akár az emberi kapcsolataidban! Akarod?

Ez MINDENKIÉ!

Nem veheti el tőled senki! Egyedül TE lehetsz az, aki ezt korlátozod, vagy elzárod magadtól! Senki más!!

Szeptember 1 – szombat – a döntések ideje, hogy elengeded a berögzült, másokat hibáztató nézeteidet, egyéb függőségeidet-, amelyek elzárnak a szeretettől, szerelemtől!

2. – vasárnap – pofonok, illúziók és kellemes csalódások váltakozhatnak – erősítsd meg a hited, hogy minden jó időbe történik, a testi-lelki gyógyulásodért!

3. – hétfő – szeretettel végzett dolgok, pénzt, bőséget, sikert hoznak  „csináld amit szeretsz és a pénz követni fog”

4. – kedd – a bölcsesség és az önszeretet, az érzelmi tévedéseid okait feltárja és megmutatja a kiutat is!

5. – szerda – Különösen jó nap a hosszú távú kapcsolataid megalapozására – szívből dönts!!

6. – csütörtök – a múlt átértékelése, az önmagunkba nézés ideje… felemelkedni csak megbocsátással és a múlt hibáinak felismeréseiből tudsz!

7. – péntek – Teremtőnap – gyógyító nap, lelkiség és a változtatás szükségessége hajtja a szeretet „felé” haladást… A Szeretet KisKönyvecskéjét már mindenkinek postáztuk, reményeim szerint sokan már olvassák is    http://nevedbenasorsod.hu/a-szeretet-kiskonyve

8. – szombat – Teremtőnap – munka, siker, bőség, területein áramoltasd a szeretetenergiádat

9. – vasárnap – nagyon különleges nap, ritka számmisztikai rezgéssel  Csak a szeretetenergia áramoltatása és a változtatás szükségessége rezeg. Én úgy „fordítanám” hogy a szeretet és a másokon való segítés által, olyan változásokat indíthatunk be az életünkben, ami egy belső bizonyossággal ajándékoz meg, hogy: Jó vagy, Jó helyen vagy, és a változás is jó ami most körülötted történik   Ezt az érzést keresd!

10.- hétfő – kezd el szeretni újra önmagad, mindazok ellenére, amit tegnap vagy bármikor „vétkeztél” ! A függőségek elengedésének ideje. Amikor elkezded szeretni magad, rájössz, hogy nincs szükséged semmilyen függésben tartó elvre, embere vagy szerre!

11. – kedd – Teremtőnap – A test és a lélek gyógyításának ideje… a vele járó összes hazugsággal, igazsággal és felismerésekkel – amikkel most szembesülsz

12. – szerda – szeretet, bőség és a hosszú kemény munkával elért sikerek elindításának ideje – amely pénzt és megbecsülést hoz    
A Boszi-Suli Tündérboszorkány Tanoda online tanfolyamának jelentkezési határideje!! http://nevedbenasorsod.hu/boszi-sulik


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok