2012. november 17., szombat

Életed gazdagítása és nyugalma...Sokszor mondtam már, hogy elsősorban Te vagy a fontos, Önmagad számára… Neked kell egyensúlyba lenned BELÜL – és akkor a kinti világ zavara nem tudja felborítani ezt a csodát. A belső hangodra hallgatva és a belső középpontod megtartásával, nem tudnak kibillenteni az egyensúlyodból a sárga csekkek, a lehúzó környezet, a gyerekeid rossz jegyei a suliban… szóval semmi sem…

Ha a boldogságot megtalálod önmagadban, azzá leszel… Ha a gazdagságot megtalálod önmagadban azzá leszel… Mert minden benned van!

…és csak TE tudod előhívni magadból! Nem attól leszel boldog, ha megkapsz valamit mástól, (mert éppen azt akarod, hogy virággal kedveskedjenek ha megbántottak) és nem attól leszel gazdag, ha kifizetik a számláidat vagy pénzt adnak erre! Nem kell harcolnod semmiért! Nem kell akarnod semmi mást, mint Önmagad megtalálását ebben a forgatagban! A félelemből fakadó reakciók egyre több megosztottságot hoznak létre bennünk, és egyre több kétségbeesését élünk át.

Teremtő hónap van – minden napján tudsz teremteni jót is rosszat is!!  – és a legegyszerűbben úgy tudod megteremteni a legjobbat magadnak – ha BENT megkeresed a békét, a boldogságot, a gazdagságot, az EGYSÉGET és felszámolod a bizonytalanságot és a kettősséget — akkor el tudsz merülsz abban a biztonságban amit találsz Önmagadban

November 14. – szerda – az élet változásai most hirtelen kicsúcsosodhatnak, valami teljesen új élethelyzetben, ami teljesen eltér az eddigi életedtől (ne gondold, hogy a változások sora rossz lesz!!)

15. – csütörtök – elengedés és lezárás ideje… amiről tudod, hogy réges-régen nem visz előre a saját életedben- azokat a dolgokat, kapcsolatokat, engedd el végre félelem nélkül!

16. – péntek – a lélek változásának napja – amikor hallható az őrangyalod szava, amely próbál a legegyszerűbb út felé terelni  Figyelj!  (legalább 5 percre figyelj befelé!)

17. – szombat – a félelmeid, függőségeid elengedésének napja!  Ha nem csinálom meg ezt meg ezt, akkor nem fognak szeretni… stb… — ENGEDD EL!!

18. – vasárnap – észreveszed a VALÓSÁGOT, Önmagadban és másokban is! Fogadd el, ne sértődj meg- ha kell, persze sírd ki magad ! De tudd, hogy ez eddig is így volt (vagy az a másik ilyen volt) csak Te nem akartad észrevenni!

19. – hétfő – dupla pénz nap  Te teremtesz ma a cselekedeteiddel, pénzt, igazságot, karriert—és minden ötleted megvalósítható, amiért kiállsz!

20. – kedd - a kettősség legyőzése, a belső hang megtalálása – és a szeretetenergia áramoltatása legyen a legfontosabb ezen a napon. Figyelj magadra és segíts szívből- ne kötelességérzetből vagy lelkiismeret furdalás miatt!!

21 – szerda – bőség és gyarapodás ideje, segítsd kommunikációval, kapcsolatok kialakításával a „szerencsédet” bármely életterületeden!

22. – csütörtök – Tripla Teremtőnap  – munkában, sikerek elérésében, anyagi gyarapodásban van segítségedre ez a nap, ha hallgatsz a belső hangodra és aszerint cselekszel!  Háromszoros erő áll a rendelkezésedre, hogy jóóóót teremts

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok