2012. december 1., szombat

Advent első hete


Advent első hete elkezdődött. A fogyó Hold, segítségünkre van a lelkünk terheinek tisztításában, testünk mérgeinek elengedésében

November 30: dupla pénz nap. Lehetőségünk van a nőies energiák kihasználására, a mágikus bőséghozó varázslatok elkezdésére     Itt az idő, hogy kiálljunk Önmagunkért!

December 1. gyógyító hatású. Testünk lelkünk a tisztítás áldásos munkáját végzi. Segítsük, meditációval, szeretettel, önmagunk és mások gyógyulását. Gondoljunk a Karácsony előtti lelki tisztításra is.

December 2, szintén dupla pénz nap     A bőség és az igazság a hitehagyottakat és a lustákat elkerüli, de akik tenni, cselekedni akarnak önmagukért, azok mindenképpen sikerrel járnak

December 4. Teremtő nap     Főleg érzelmi téren rakhatunk rendet önmagunkban, de munkát és bőséget is teremthetünk, hittel, szeretettel, cselekvéssel.

December 5. Újhold napja

A megújulás, gyógyulás, az új élet megteremtésének ideje. A varázslatok elkezdődnek  

Ha bővebben akarsz olvasni a decemberi mágikus napokról, a Karácsony misztériumáról, a lélek tisztításáról, a saját varázslataid, teremtéseid lehetőségeiről  …akkor, katt ide:

http://nevedbenasorsod.hu/karacsony/

Szerző: Manita nevedbenasorsod.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok