2013. február 26., kedd

A változás már elindultAz elméd szeret azzal játszani, hogy ami most van az marad. Azaz, ha vágysz valamire, hívsz valamit az életedbe, és azt most még nem érzékeled valóságként az életedben, akkor az nincs is.Vagy, ha legalább fizikai jeleket nem érzékelsz a változásra, akkor az tutira nem történik.

Ez olyan, mintha a fa egész télen azért szomorkodna, hogy sosem lesznek új levelei. Hiszen látszólag nem történik semmi, hiszen minden az ellenkezőjét mutatja. Persze közben a természetben történnek a változások, csendben, láthatatlanul, és aztán egyszer csak láthatóvá válik a láthatatlan és visszatér a tavasz.

Amikor hívsz az életedbe egy változást, az azonnal elindul feléd, és annak fizikaiba sűrűsödését segítheted sokféle módon. Például azzal, hogy megerősíted magad abban, hogy az Univerzum érted dolgozik, és nincsen olyan kérésed, amire ne válaszolna. Vagy azzal, hogy belülről egyre jobban eggyé válsz a kívánt változással, és beengeded azt, ami kívülről erre felel, és engeded a belsőt és külsőt egybesimulni :-)

Forrás: vereskriszta.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok