2013. március 5., kedd

A Kikelet hava - Március


Már a nevében is ott rezeg a TAVASZ 

Amelyik napon kisüt a Napocska, már most megmelengeti a lelkünket és ez az egyre fokozódó fény lassan, de biztosan eljut a szívünkbe is

A legfontosabb feladatunk ebben a hónapban, a magok elültetése, amik majd kikelnek és bőséget hoznak az életünkbe. Itt most a bőséget, ne csak a pénzre értsd!!

Gyarapodás aprónépben, lelkiekben, kapcsolatokban, szeretetben és persze anyagiakban is csak akkor várható ha cselekszel, kommunikálsz, teszel a megvalósulásért!!!

Persze az év rezgése (szeretet, szerelem, a szeretettel végzett dolgok és a szívbéli döntések) és ennek a hónapnak a rezgései összeadódnak, így ha nem szeretettel végzed a munkád vagy nem a szeretet áramoltatására törekszel a kapcsolataidban, hanem a bosszúra, a visszavágásra, haragra, akkor sokszorosan utasítod el az ÉLET rezgéseit (nagyon-nagyon megnehezítve a bőség áramlását!)

Rengeteg gondolat van, ami szétforgácsolja a kapcsolatokat, tönkreteszi, hogy azt tegyük, amit szeretnénk. Rengeteg negatív érzelmet elengedhetnénk, ha a fejünkben lévő gondolatokat meg tudnánk változtatni. Ugye??

Sokan azt hiszik, hogy a boldogság csak egyféleképpen költözik be az ő életükbe. Szinte biztosak benne, hogy ha… (ha megtalálom az igazit, ha lesz pénzem, ha lesz munkám… stb.)

És az a mókás ebben, hogy mindenkinek más van az első helyen, amit ha elérne, akkor megváltozna az élete.

Pedig ha el tudnád engedni, azt a konkrétumot, amihez kötöd a boldogságot, akkor észrevennéd, akkor megértenéd, hogy BÁRMELY úton eljuthatsz oda!

A boldogság eléréséről, bevonzásáról, mindkét könyvemben olvashatsz:
http://nevedbenasorsod.hu/a-szerelem-kiskonyvecskeje

Februárban kétszer is írtam a MEGENGEDÉSRŐL, arról, hogy engedjük a dolgokat megtörténni, NE ragaszkodjunk az igazunkhoz, az AKAROM-hoz, hanem szeressük magunkat annyira, hogy bízni tudjunk abban, hogy minden megVAN, ha EGYSÉGben vagyunk Önmagunkkal.

Most márciusban el kell kezdeni elvetni vágyaink magvait – de elvárások nélkül, sorrend nélkül, szabályok nélkül, hogy melyiknek kellene szerintünk először, másodszor… tizedszer kikelnie!

Mindent indíts el! Cselekedj! Kommunikálj! Keress kapcsolatokat, segítőket, ötleteket a terveid megvalósításához! Áramoltass mindent, amit szeretsz, szeretnél vagy szeretettel csinálsz!
A többit hagyddddddd!!!

Ez a hónap erről szól!

És hogy ne legyen félreértés, adok egy kis magyarázatot is. Minden nap jó valamire, ha a számmisztika rezgéseit vesszük figyelembe, de ez nem azt jelenti, hogy csak azzal kell foglalkoznod és görcsösen akarnod, hogy az a dolog pont azon a napon megvalósuljon. Hinned kell, hogy KÉPES vagy rá, el kell indítanod, de nem kell elvárnod, hogy azonnal meglegyen

Ez a titka a márciusnak!

Amikor elülteted a földbe a magocskádat, ne ásd ki minden nap, hogy csírázik-e már! Csak egyszerűen tudd, hogy jó talajba raktad, öntözgeted, beszélsz hozzá, megkapálod… és engedd meg NEKI, hogy a szeretetedbe kifejlődjön!

Tehát, hiába van szeretet éve, szerelem hónapja és szerelem nap is (pl. márc.6) – és te kisbabát szeretnél szívből, ha nem ápolod megfelelően a kapcsolatodat a pároddal és csak a pénzről, rossz munkahelyről, tudtok beszélgetni, veszekedni… vagy csak arról, hogy AKARTOK egy kisbabát.

Lehet, hogy nem a megfelelő emberrel élsz és azon kívül, hogy mindketten babát akartok, nincs sok közös az életetekbe … vagy egy-egy szerelmeskedés után csak a nemszeretem munkáról, rossz akarókról, és egyebekről tudtok beszélgetni… Ti ragaszkodtok a gyerkőchöz, de lehet, előbb be kellene engedni egy másik munkahelyet, egy másik házat az életetekbe, (valamit amit mindketten szeretnétek) hogy a babaprojekt megvalósuljon!

Szeretni önmagad és a párod, szívvel lélekkel, gyerekkel vagy anélkül- ez a lényeg!

Nem az számít mit gondolsz, hanem hogyan érzel! Az fog megvalósulni! Ezért most az a legrövidebb út a boldogsághoz, hogy amit érzel, az szerint gondolkozz és cselekedj!

Március 4. – hétfő: Lezárások ideje. Az elavult dolgokat, teóriákat, nem működő kapcsolatokat engedd el!

5. kedd: Változás, változtatás ideje

6. szerda: Szerelem, szeretet napja, tele vágyakkal, illúziókkal, függőségekkel – amit ha sikerül elengedned, megtalálod az igazi szerelmet!

7. csütörtök: Akár sorscsapásnak is megélheted ezt a napot – ha nem tudod a MEGENGEDÉST beengedni az életedbe. A lelked, a saját spiritualitásod ideje, amiben a jó és rossz történésekből tanulva, kiléphetsz a mostani életed nem működő részeiből.

8. péntek: Dupla pénznap, amely kedvez a hosszú távú sikereknek, a magasra kapaszkodás lassú tempójának úgy, hogy elérheted akár a csillagokat is

9. szombat: A szeretet és a bölcsesség ideje, amikor is rádöbbenhetsz, hogy a múlt elengedésével, a hibákból való tanulással, tudsz csak új életet kezdeni!

10.-18.ig, egy különlegesen erős időszak következik, amelynél a TE teremtőerőd és a teremtésre fordított irány dönti el, hogy előre vagy hátra húz. Erről a 9 napról készítek egy külön bejegyzést, mert ezek az energiák 3-6 vagy 12 évente fordulnak elő, így hogy egymás utáni sok napon át éreztetik hatásukat. Ráadásul ebben az évben háromszor is lesz ilyen időszak

Ui:

Találjanak az ötleteid termékeny talajra, áramoljon a szeretet életed minden percében, ha kisbabát szeretnél, válj te is a kapcsolataid szerelmetes egységévé  Lágy igazi NŐ, ha nő vagy és engedd meg a nőies teremtő énednek hogy megnyilatkozzon benned, ha FÉRFI vagy! De engedd el az akarást, hogy melyik bőségnek, teremtésnek, kellene először megnyilvánulnia az életedben!


Szerző: Manita - nevedbenasorsod.hu / kerekegeszember.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok