2013. március 6., szerda

Hagyd abba az aggódástAmikor esténként meditálok minden alkalommal felteszek egy kérdést azzal kapcsolatban, ami jelen pillanatban a leginkább foglalkoztat.

Legutóbb éppen azon gondolkodtam hogyan tudnám jobban csinálni a munkám, hatékonyabban  átadni az üzenetem. Egyszerűen hogyan tudnék egy következő szintre lépni?

Mit gondolsz miért tettem fel ezt a kérdést? Sokszor bizony én is úgy érzem, hogy folyton hibát hibára halmozok.

Tudod mi volt a válasz a kérdésemre? HAGYD ABBA AZ AGGÓDÁST!

Semmit nem tudsz elrontani az életedben, minden, amit a jelen pillanatban teszel, a legjobb tudásod szerint teszed. Sem felgyorsítani, sem lelassítani nem tudod a fejlődésedet. Egészen egyszerűen csak figyeld ahogy történnek az események, miközben teszed a dolgod. Tegyél meg mindent, ami a legjobb tudásod szerint lehetséges, de SOHA SOHA SOHA SOHA SOHA SOHA SOHA SOHA SOHA SOHA NE AGGÓDJ AZ EREDMÉNYEK MIATT.

A legtöbb keserűséget azzal okozod magad számára, hogy hibáztatod magad

Folyton ócsárolod magad a tetteidért, a döntéseidért, azokért a dolgokért amiket mondtál vagy nem mondtál. Ez az egész egyszerűen teljesen és tökéletesen felesleges. SEMMI NEM TÖRTÉNHETETT VOLNA JOBBAN, MINT AHOGYAN TÖRTÉNT! MINDEN ÚGY FOG TÖRTÉNNI, HOGY AZ NEKED MINDEN SZEMPONTBÓL A LEGJOBB LESZ.

http://ebredoeroakademia.hu/blog/tudod-mi-a-kovetkezo-lepes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok