2013. március 16., szombat

Minden találkozás egy tükör neked


Minden gyorsulóban van. A felemelkedés, és az új kor kezdetének időpontja itt van egészen közel. Ebben a jelenlétben a magas tudatosságú emberek egymásra találnak, és együtt haladnak a fény felé.

Most olyan időket élünk, hogy még a legrejtettebb vágyaid is megvalósulhatnak. Nem mondom, kell hozzá bátorság, hogy elfogadd mindazt, ami hozzád érkezik.
Ha úgy döntesz, elfogadod az Univerzum ajándékait, akkor viszont csak az örömön tartsd a figyelmedet, és szelíden mondj búcsút a kétségeknek.

Mindenki, akivel találkozol, valamilyen módon tükröt tart számodra. Ha hajlandó vagy a tükörbe belenézni, és vállalod a felelősséget azért, amit látsz, egy hatalmas lehetőséget kaptál, hogy mindez megerősítsen téged.
Ha gyógyítandó részeidre mutat rá, már a tény, hogy ezt észrevetted, elindítja a gyógyulást. Ha erősségeidet látod meg benne, az további lendületet ad az utadon.
az Univerzumban minden energia téged szeretne támogatni, még ha először nehéz is ezt felismerni.

Ha nehéz helyzetbe kerülsz, a barátaid közül sokan, sokfélét fognak mondani.Meg fogod érezni a sok vélemény közül, hogy ki beszél a lélek hangján keresztül hozzád.

Minden véleményt engedj át magadon keresztül, de a végső döntésre hagyj időt. Így lehetőséget adsz az Univerzumnak, hogy segítsen.

Tartsd meg nyugalmadat, bármi is történik. Ha kívül nehezen találod, ne keress ott tovább!
Csendesedj el, húzódj vissza, és legbelül megleled örök lényedet, aki megsúgja, mi a következő lépés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok