2013. május 23., csütörtök

A belső ragyogás maga a szabadság :)

Szerző: Manita nevedbenasorsod.hu / kerekegeszember.hu

A Boldogság aranyszövete körbefonja a tested, de Te sokszor a napi-heti-ősrégi fájdalmaidtól, félelmeidtől, vezérelve nem is látod önmagad nagyszerűségét. A belső fényed sem érzékeled tökéletesen hiszen, a rád rakódott terhek mocskaitól nem tudsz, nem mersz megszabadulni… nem veszed észre a jelen pillanatot az életedben mert a „tegnap” emlékei és a jövő reményei nélkül nem tudod ki vagy, hol a helyed, mi a dolgod….


Lelassítva élsz a jelenben, mert a múlt és a jövő hirtelen hullámainak áradatában sodródsz! Fel és le. Mond észrevetted??

A félelmeinkkel való szembenézés bátorságot ad. A bennünk lévő „negatív erők” eltussolása nem mehet már tovább! Észre kell venni, hogy a felesleget, a mások által rád rakott teóriákat, beléd rögzült szabályozásokat le kell tenned, hogy Önmagad lehess! Ezzel együtt azokat a falakat is le kell rombolnod, amit magad köré építettél, hogy ne sérülj a kapcsolataidban!

Amikor mindent–mindent kitakarítottál és szembenéztél a saját hibáiddal, hiányosságaiddal, akkor fogsz tudni változtatni, fejlődni, tanulni, új emberként ÉLNI 

Amíg úgy érzed, hogy téged mindenki bánt, addig te is valakit (valakiket) furkálsz, kritizálsz… Abban a pillanatban, amikor rájössz, hogy a rossz dolgok belőled indulnak ki, te generálod és másoktól is visszakapod – szóval, abban a pillanatban dönthetsz, hogy elengeded-e TE ezt a szokást, beidegződést- és végre SZABAD leszel! (vagy sem és minden marad a régiben)

Változtass, hogy a Boldogság aranyszövete láthatóvá, érezhetővé váljon a kisugárzásodon és a belső ragyogásod csodás fénye megvilágíthassa a szabadság útját, a mindenkori jelenben

23. – csütörtök – Lelki, spirituális változtatások, öngyógyítás, elindításának napja. magunkba nézéssel, a valóság megismerésének elfogadásával, egy teljesen új irányba van lehetőségünk elindulni. Ne riasszon vissza senkit, ha a nulláról kell elkezdeni, tiszta lappal az ÉLETET!

24. – péntek – változások várhatók az üzletben, jogi ügyekben, karrierben. Ha a szíved döntéseit követed, a siker és bőség útjára kerülsz a jövőben

25. – szombat – Telehold – a Szeretetenergia áramoltatásának ideje. Bármi történik is, vedd észre a jót, a szépet, a szeretetet, a nap folyamán és azt erősítsd a Holdtölte erejével, ne a szomorú dolgokat!

26. – vasárnap – Teremtőnap – az első lépések ideje, olyan dolgokban, kapcsolatokban, amit eddig nem mertél meglépni, elkezdeni

27. – hétfő – változtass a szíved érzésein! A rosszat engedd el, a jókat erősítsd fel. Engedd el az egó állandó kiabálását, kétségeit és hallgass az intuíciódra!

28. – kedd – A harmónia és a bőség eléréséhez ma csak egyetlen út vezet: gondolataidban a szeretet érzésével, szívedben a változtatás szükségességével, tedd meg azokat a dolgokat, ami neked örömet okoz! Helyezd magad előtérbe és indítsd el a változást!

29. – szerda – Teremtőnap – minden tettedért, döntésedért, vállald a felelősséget, illetve engedj el mindent, amiért nem tudod vállalni tovább, ami nem a TE életed része!

30. – csütörtök – a szeretet és a kommunikáció erejét kihasználva, hallgasd meg a benned lévő Angyal sugallatait és indítsd el a régen halogatott változásokat!

31. – péntek – A szerelem elérése nagyon távolinak tűnhet, ha illúziókat kergetsz és nem vagy hajlandó szembenézni a saját elvárásaiddal vagy csak meg akarsz felelni másoknak, csupán azért, hogy ne legyél egyedül…
A szívedre hallgatva találod meg az igazi társat, aki mellett önmagad lehetsz és függőségek nélkül élhetsz boldogan.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok