2013. május 22., szerda

Az utolsó pillanatok...

Egy különleges Világba kalauzollak…

Egy különleges Világba kalauzollak… Ahol nincsenek mézes-mázos szavak, hamis ígéretek, incselkedő megtévesztés, álcázás, hazugság…

Te vagy csak, a „Világ Tetején” ráérezve a saját csodádra, ami benned szunnyad és nem merted eddig megmutatni csak néha-néha egy röpke pillanatra…

A Szeretet és Szerelem Világának csodájáról beszélek, mely birodalom mindenki számára nyitva áll – akár örökre is – ha félelmeinket, múltunkat le tudjuk tenni és merünk új életet kezdeni.

Vajon érdekel egy régi-új és hatékony gondolkodásmód, ami a saját életed boldogságos mindennapjait adja a kezedbe?

Arról az ÉLETről beszélek, ami pezseg, cselekszik, tesz, érez, áramoltat, szenvedélyes, kreatív és mindenkit felemel, aki felvállalja Önmagát!

Vajon a létezés, szomorúságára, ínségére, boldogtalanságára születtünk?

NEM! Biztos lehetsz benne, hogy nem!

Vajon, hányszor hallottad vagy jutott eszedbe, hogy a Te hibád az a szeretetlen helyzet, amiben keserűen mosolyogva próbálod fenntartani a valakihez tartozás látszatát (puffogva, megbántva, kisemmizve, érzelmileg zsarolva, félelemben, magányban)??

És hányszor vágytál egy új (jobb, kedvesebb, segítőkészebb, megértőbb, … ) társa, mint aki mellett élsz vagy éltél, fájdalomban,de mégis egyedül?

Mit gondolsz, ha bekerülnél a Szeretet áramába – ha ráéreznél, átéreznéd, megértenéd, hogy a múlt árnyai miatt történnek veled úja és újra a keserű, sanyarú élethelyzetek – akkor felelősségteljes döntéseket tudnál hozni az új életed megalapozásáért?

Ha most azt gondolod, hogy minden lehetőség előtted van, csak ki kell várni, hogy a boldogságot elérd a kapcsolataidban – akkor tévedsz!! A vágyaid beteljesítéséért Neked kell cselekedned! Ha arra vársz, hogy a világ megváltozzon és Te majd boldogan élhetsz Szeretetben, Szerelemben, akkor csak magad csapod be. A Világ nem fog megváltozni! Neked kell tenni ezért, minden múltbeli és mostani körülmény ellenére! Ha vársz, sose lesz minden körülmény megfelelő! Tudod, mintha Pestről el akarnál indulni kocsival a Francia tengerpartra - de addig a pillanatig halogatod, míg az összes lámpa zöld nem lesz…

Egy különleges Világ ajtajában állsz, a Szeretet és a Szerelem áhított elérése, vajon elég-e ahhoz, hogy tegyél Önmagadért, eldobd a régi félelmeket, fájdalmakat és belépj a Boldogság nyitott kapuján?

Mire vársz még?

http://nevedbenasorsod.hu/a-szerelem-kiskonyvecskeje

Szeretettel: Mátyás Anita

Pár napig még előrendelési áron juthatsz hozzá!!!!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok