Közeledik a nyár, érdemes minél több ételt nyers, friss formában fogyasztani. A nyers zöldségek és gyümölcsök bővelkednek a vitaminok, ásványi anyagok mellett a létfontosságú enzimekben is. Sajnos az emberek többsége csak hőkezelt formában fogyasztja ételeit, azaz enzimhiányosan étkezünk, hiszen a főtt ételek enzimtartalma nulla (43 C fok feletti hőmérsékleten elpusztulnak). Ezért is fontos, hogy főként a nyári időszakban próbáljunk meg a természet rendje szerint étkezni, azaz abban a formában fogyasszuk ételeinket, ahogy a természet kínálja. Ezzel időt, energiát takarítunk meg, sőt, még a szervezetünknek is kedvezünk. Gyümölcsöket és zöldségeket is fogyaszthatunk önmagukban, saláta formájában, illetve turmixolva.
Winklerné Vámosi Nóra - www.fittnok.hu
2013. május 22., szerda
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)

Címkék
nevedbenasorsod
(33)
szellemi öngyógyítás
(21)
igazabolszerelem
(19)
szeretet
(15)
Mátyás Anita
(13)
SarkadiKriszta
(13)
elengedés
(12)
lélek
(8)
szerelem
(8)
élet
(6)
önmagad
(6)
önszeretet
(5)
egyensúly
(4)
NLP
(3)
csend
(3)
pozitív
(3)

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése