2013. május 26., vasárnap

Lélektárs szövetség

Lélektárs szövetségek az ötödik dimenziós Új Földön

Kép: Suzymama
Kedveseink, az Ötödik Dimenzió legnagyobb ajándékainak egyike az örömteli és szerető kapcsolatok lesznek, amit ti fogtok megteremteni, és felébredt létezőkként élvezni.
Ha ráébredtek hatalmatokra és kitárjátok szíveteket, a leggyönyörűbb és legszeretettelibb lélektársi kapcsolatokat lesztek képesek megteremteni.
Nem fogjátok kevesebbel beérni, mint lélektársi szövetséggel.

Sokan kérdezitek: "Ki a lélektársam?" Leginkább azok, akik még mindig egyedül vannak. Sokan egyedül találják magukat, vagy szeretnének kilépni a már nem működő kapcsolatokból.
Ennek a kényelmetlenségnek az az oka, hogy megkértünk titeket, engedjétek el a harmadik dimenziós kapcsolatokat, és álljatok készen teljesen az ötödik dimenziós szövetségekre.
Azok, akik már most is egy szeretetteli szövetségben élnek, választhatják azt, hogy felemelik kapcsolatukat az ötödik dimenzióba.
Azt mondjuk, hogy a lélektársatok nem feltétlenül egy bizonyos személy. Több olyan ember is van, aki a tietekhez illeszkedő lélekmintázatot nyújthat számotokra. Az átalakulás és a "felemelés" ezen folyamatában lehet, hogy több lehetőség is kínálkozik számotokra, hogy lélektársi köteléket alakítsatok ki.
A kulcs a lelki összeillőség. Ez egy energetikai illeszkedés a Magasabb Dimenziók szintjén. Olyan emberek lesznek képesek egymással lélektársi köteléket kialakítani, akik lelkének fény és hang rezgései eléggé illeszkednek egymással ahhoz, hogy a két lélek számára meg legyen a lehetősége annak, hogy teljesen összeolvadjanak, és Ikerláng Szövetséget alkossanak. Ezt a harmonikus illeszkedést mély mágneses vonzalomként és összhangként érzékeljük. Tudni fogjátok, ha találkoztok egy lehetséges lélektárssal.

A folytatást itt elolvashatod: 
http://ahimre.blogspot.hu/2013/05/lelektars-szovetsegek-az-otodik.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok