2013. május 5., vasárnap

Májusi varázstábla


A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod     A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet amit én beírtam

A  jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához.
A kulcsszavakat itt is megtalálod : http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

6 Teremtőnap + a Telehold és az Újhold, változást serkentő napjai lesznek ránk a legnagyobb hatással. Május a változás, változtatás, legmegfelelőbb hónapja! Fontos az elhatározás, a régi dolgok elengedése, az új beengedése és természetesen a tanulás, az Önmagunkba és másokba vetett hit megértése, megtanulása is.

A Szerelem évében és a változás hónapjában mit is mondhatnék Neked?

Úgy kell tenned a dolgaidat, hogy mosolyt, boldogságot hozzanak az életedbe! Az anyagi hasznok ebben az évben nem boldogítanak!

A jó ötletek, üzletek, kapcsolatok, szívből születnek… Ez az életünk rövid és sivár  – ha elpocsékoljuk rossz kapcsolatokra, munkákra, egészségromboló szokásokra, idegeskedésre!!!

Ha minden nap arra mész haza, (vagy a munkahelyedre)  hogy a fejedben ezek vannak: ÁÁÁ, már megint EZ van (ez a kupi, ez az ember/asszony, ez a sivár szótlanság, ez a veszekedés, stb…) akkor elvesztegeted az ÉLETEDET!

Beletörődsz, hozzászoksz, ahhoz amiben élsz – és elveszíted ÖNMAGAD, az életed, a boldogságot, és minden mást amire születtél!

Igen, ha úgy érzed nem a megfelelő helyen vagy és nem a megfelelő ember mellett, akkor VÁLTOZTATNI KELL!

Tudod: először magaddal kell tisztába jönnöd, aztán ha már tudod mit akarsz, mi kell a boldogsághoz, akkor el kell indulnod, hogy el is érd!

***
Ha van naptárad, akkor tudod, hogy a tegnapi bejegyzés ez volt:

05.02.A mai napon kezdődik a Maja Naptár Kék Vihar Hullámvarázsa. A Viharral érkezik a tisztító eső, mely után minden újjá születik. Ez a megtisztulás, a robbanásszerű átalakulás jegye. Az előző hullámban elengedtük a minket már nem szolgáló energiákat, ebben az időszakban pedig  újjá születhetünk, megérezhetjük a szabadság extázisát.

Böjtös- Tölgyfa Mária
http://majanaptar.csillagmag.hu/

Ígéret havában a tisztítóerő és a szabadság ideje jött el!

Te már dolgozol a saját szabadságodon?

A saját börtönöd falait elkezdted már szétrombolni? Éled már az ÉLETEDET? Vagy ígéret marad minden???

Tudod, mint az orgona illat, ami 2 hét után már csak emlék…

Mert tavasszal, minden ígéret: a fák rügyei, ígérik a termést, az illatok a bódulatot a kapcsolatokban, a pompázatos virágok az élet szépségét…

De ha csak az érzékszerveiddel érzed és a szívedben nincs meg a változtatás ereje, akkor pár hét múlva tovaszáll minden szépség, remény és szabadságvágy…

Dolgozol tudatosan a Boldogságodon? Hogy felvállald a világ előtt Önmagad, a szíved döntéseit?

Mert ebben az évben minden a szív szaváról szól és ebben a hónapban a szíved szerinti változtatásokról kell döntened!

Mert minden csak ígéret marad, ha nem hozod meg a döntéseidet! A vihar elvitte a rosszat, most csak rajtad múlik az életed újjáépítése!

Május 3. – péntek – változtass a kommunikációdon, a saját kreativitásodban való hiteden, hogy tanulással, önfejlesztéssel, kilábalj a most nem tetsző helyzeteidből!

4. – szombat – változtass a munkádban, a munkához való érzéseiden, hogy le tudd győzni a függőségben tartó teóriákat a sikereiddel kapcsolatban.

5. – vasárnap – változtass az eddigi elhatározott változásaid, terveid, jobb életre való törekvéseid folyamatán. Ha eddig könnyen rávetted magad az új dolgokra, de hamar elhagyott a hited, kitartásod- akkor most ezeket erősítsd! Ne lépj ugyanabba a folyóba!!

6. – hétfő – változtass a döntéseiden. Ha eddig logikával hoztad meg az elhatározásaidat, akkor hallgass mindenképpen a szívedre – főleg a kapcsolataidat és a pénzügyeidet illetően!

7. – kedd – változtass tudatosan a lelkiségeden, az egészségeden, gyakorold az önszeretetet és a megbocsátás kegyességét!

8. – szerda – változtass a becsületről, igazságról felállított önképeden! Mérlegelj és indulj el egy új úton, egy új szemlélettel, hittel, a bőség új útján! Teremtőnap

9. – csütörtök – változtass a szeretetenergia áramoltatásán- adni és kapni – törekedj az egyensúlyra!

10. – péntek – változtass a dolgok elkezdésén, újrakezdésén. Újhold napja, mely bőséget hoz!

11. – szombat – győzd le a kettősséget önmagadban és zárd le azt, ami nem működik az életedben! Teremtőnap  és minden lezárást siker követ!

12. – vasárnap – ismerd el a nőies éned erejét (ha férfi vagy akkor is!) és engedj be minden változást, újítást az életedbe, ami eddig gátolta a nőiesség elfogadását, megélését!

13. – hétfő – éld meg a férfias, logikus, erős, énedet és használd fel ezt az energiát a siker elérésére és a női-férfi egyensúly megteremtésére az életedben!

14. – kedd – változtass az életed minden olyan területén, ahol féltél szembenézni másokkal, féltél ellentmondani vagy harcolni Önmagadért! Ismerd fel a valóságot!

15. – szerda – változtass a kapcsolataid „milyenségén” és a szeretet beengedésével megváltozik a jövőd, a pénzügyi helyzeted és a siker kapui kitárulnak


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok