2013. június 19., szerda

Mit tehetünk, hogy a betegség elkerülje a házunk tájékát?

Mindenkinek van öngyógyító ereje. Sok mindenről lehetne beszélni itt, de csak annyit írnék most ide, hogy apozitív életszemlélet, a remény, a hit hajtson minket. A remény nem csak abban segít, hoy megbirkózzunk a nehéz élethelyzetekkel. Egyben kulcs is, mely a saját gyógyító rendszerünkhöz vezető bejáratot nyitja. Belső patikánk számára remény receptként hat; aktivállja testünk gyógyító anyagait, melyek stabilizálják egészségünket.
Néhány segítség, amit megtehetünk az egyensúlyért:
"Napról napra egyre jobban vagyok" mondta Emil Coue betegeinek századunk kezdetén. Ezt lehet mantrázni minden nap, természetesen hit kérdése is.
Lazító program: Keress egy nyugodt helyet és helyezd magad kényelembe! Hunyd be a szemed és lazítsd el izmaidat! Irányítsd figyelmedet koncentrációd tárgyára- a mantrára, egy számodra jelentőségteljes szóra, mint például béke vagy nyugalom, egy belső hangra, egy rövid imádságra!
Ismételd a mantrát minden kilégzésnél! Ne foglalkozz a zavaró gondolatokkal, nyugodtan hagyd, hogy elvonuljanak és térj vissza mindig a mantrához.

Petrezselyem Mónika www.magnemo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok