2013. július 30., kedd

Befalazott ÉLET? Döntsd le a börtönödet!


Sokan és sokszor félünk egyedül lenni, szembenézni a tényekkel, helyzetekkel, amik súlyos bélyeget nyomnak az ÉLET gyönyörűségére.

Félünk a tudástól, a rejtett képességeinktől, a kreativitástól és persze a szeretettől is… de legfőképpen a változástól.

Fogalmunk sincs az anyagi és szellemi csodáról, ami bennünk volt és van mindig… Igazából rosszul használjuk vagy tagadjuk a teremtőerőnket…

"Kérlek, törd össze ezt a poharat – és szabadíts meg bennünket az átkozott előítéleteinktől, és a hülye mániától, hogy mindent meg kell magyarázni, és hogy csak azt merjük megtenni, amit a többiek helyeselnek" – Paulo Coelho

Ha úgy érzed, hogy feszegeted a határaidat és vágysz arra a mindent elsöprő kitágulásra, amelyben összeolvadhatsz a mindig megújuló JÓVAL, akkor le kell bontanod az EGÓ falait amit a lelked köré építettél!

Mégpedig azért falaztad oda, mert már sokat csalódtál, féltél, mindent elvesztettél…

Közben pedig nem vetted észre, hogy bebörtönözted magad!

Ha történik valami rossz vagy valami, ami a változásra csábít, akkor ilyeneket mondasz:

-          nem tudom, mit tegyek

-          nem tudom meggyógyítani magam

-          nem tudom megcsinálni, végigvinni

-          nincs pénzem, hitem, erőm, kitartásom…..

-          nem tudok meditálni, szeretni, bízni, dolgozni, és még folytathatnám…

Pedig minden megoldás benned van, csak nem mered kiengedni a palackból a szellemet :)

Ajánlom a saját faltörő kosom használatát, a falaid lebontásához !


Döntsd le a korlátaidat, gyógyítsd meg a tested-lelked :) 

Július utolsó napjai segítek, a benned lévő titokzatos tudás megismeréséhez, az ÉLETED újratervezéséhez!!

26. péntek – Teremtőnap :) Használd a nőies kreativitásod, kommunikációd és teremts bőséget, egészséget, szeretetet, a kapcsolataidban és magadban!

27. szombat – Teremtőnap :) Tervezz és cselekedj, a munka és az otthonod ügyeiben! Tökéletes idő, egy új dolog elkezdéséhez, mely hosszú távú sikereket ad.

28. vasárnap – A változtatás beindításának ideje, bármilyen életterületeden – akár az összes hibás döntésed javíthatod MOST!

29. hétfő – Teremtőnap :) Hallgass az intuíciódra és engedd el a félelem fájó emlékeit, bontsd le a falaidat :) Ha azt teremted, hogy megint becsapnak, átvernek, ha megmutatod a sebezhető lelkedet—akkor az lesz!! Ezért NE félve teremtsd meg a hitet egy jobb élet lehetőségre, hanem szívvel lélekkel hidd, hogy MEGVALÓSUL!

30. kedd – Gyógyulás, gyógyítás ideje, amely akkor hat a legpozitívabban, ha elfogadod, hogy a valóság megismerése (a titkok fátylainak lehullása) néha fájdalmas – de mindenképpen előre visz az igazság!

31. szerda – A szeretettel végzett munka ideje (önmagadon is!) Ez mindenképpen cselekvést jelent, hiszen csak így érhetsz el bőséget, sikereket, ha teszel magadért!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok