2013. július 1., hétfő

Július - Az áldás hava

A spiritualitás, hit, idő, belső utak keresése, rejtélyek kutatása, határok kijelölése, empátia, gyógyítás, magas rezgéseit hozza el számunkra. Most van itt a lehetőség, hogy testünk-lelkünk gyorsabban gyógyuljon - akár egyetlen idő-pillanat alatt megváltozzon minden, kint és bent is :) Csak magunkban kell hinnünk ehhez - az Istenségünkben és az Emberségünkben :) Mindkettő újrafelfedezéséhez vezető út - az ÁLDÁS küldése és a megbocsátás - vagyis a lelkiségünkre a lelkiismeretünkre hallgatás.

Július Rezgése: 6,7, 1, 14, 5 Angyali sugalaltok, új lehetőségek

Silo mester kártyája: Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak. Ha mint egyénnek, magunknak a legjobbat akarjuk, ez az erkölcsi törvény arra kötelez bennünket, hogy a többieknek a legjobbat nyújtsuk.

A belső állapot útja ebben a hónapban - Visszaesés menedéke. - Van úgy, hogy egy utat többször kell végigjárnunk, azért, hogy jobban megismerjük, tanuljunk, tapasztaljunk. Ezért választottad a felemelkedés helyett ismét a halál útján. Légy türelmes magaddal szemben, ha kell kérj segítséget társaidtól, vagy az angyaloktól. Gyakorolj tudatos megbánást! Gyűjts erőt, gondolkozz pozitívan és kísérjen utadon a hit és a szeretet.

Üzenet: "Ha elfelejted vágyaid, gondjaid, győzelmeid, felébrednek benned a képességek és az erők."

Forrás: Ma&Mi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok