2013. július 6., szombat

Sárga Mag Hullám

6,7, 6, 19, 1 - Előrelépés ideje - az élet bármely területén (ha, teszel érte)

gyemantgyermek.hu
Ez az időszak a magvetés, a tervek csírázásának az ideje. Célirányosság, hatalmas tolóerő, energetikai ösztönzés, előretörő lehetőségek jellemzik ezt a periódust. Ne feledjük, a magban minden benne van, az egész növény. Rajtunk múlik, mit kezdünk vele. Vegyük észre, hasznájuk ki új lehetőségeinket.

 „Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Az előző, a Majom Hullámvarázs könnyedsége sajnos nem mindenkinél jelentkezett. Az élet súlya, ránk nehezedhetett, ha túl komolyan vesszük önmagunkat, az életet, a nehézségeinket, s elveszítjük a hitünket, ami mostanában bizony egyre embert próbálóbb megtartani.

Most itt van a lehetőség, hogy kibújjunk csigaházunkból, s merjünk álmodni, hinni, tenni. A Mag energiája ebben tud segíteni nekünk. A következő hullámban igyekezzünk elvetni terveink magját, használjuk ki ezt a termékeny időszakot. Mielőtt ültetnénk, elő kell készíteni a földet, hogy utána a barázdába elültethessük a magot. Engedd meg MAGodnak, hogy kivirágozhasson. Ebbe a Hullámba esik a második tíz Aktiváló Portál., amely segít behozni a fényt életedbe. A célirányosság gondoskodik a megvalósításról. Az ember teremtői hatóerői és a koncentrációs készség kap támogatást ebben a tizenhárom napban.

Böjtös-Tölgyfa Mária
http://majanaptar.csillagmag.hu/2013/07/05/sarga-mag-hullam-5/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok