2013. augusztus 30., péntek

Kék Önálló Vihar

08.30. KIN 199, Kék Önálló Vihar, a Sárga harcos Hullámvarázs 4. napja A Sárga Mag évének, második Holdhónapjának, a Kihívás Lunáris Skorpió Havának 8. napja.

Meghatározok, hogy katalizáljak

Megszabva az energiát

Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát

A forma önálló tónusával

Engem az intelligencia ereje vezet utamon

Kék Vihar- Az önmegújulás ereje- energia- transzformálni

Árnyoldal: Kétely, az ismeretlentől való félelem, káros szenvedélyektől való függés problémái, a testi elváltozásokkal szemben nagyon kritikus, stagnáció, túlfokozott érzelmek, spirituális elkülönültség, elkeseredettség, reménytelenség, a veszteségtől való félelem, felnagyított illúziók

Fényoldal: Megtisztulás, robbanásszerű és gyors átalakulás, újraegyesülés, aktiválódás, a villámlás ösvénye, a szabadság eksztázisa, az élet rendületlen dinamikája, „perpetuum mobile”, a legmagasabb transzformáló potenciál

Miután a tükör reflekciói megmutatták gyenge pontjainkat, a vihar napok ezek átalakítására kitűnő alkalmat adnak. A viharral érkezik a tisztító eső, mely után minden újjászületik. Alakuljunk azzá, akik valójában vagyunk. A legjobban úgy segíthetjük ezt a folyamatot, hogy megéljük vágyainkat, álmainkat elménkben, s rögzítjük a beteljesülés érzését. Így tudatosíthatjuk céljainkat.

4. Az önálló tónus: mérték és arány, meghatározza a formát, felmér

Ősforma, a megvalósíthatóság lehetősége természetes intelligencia, a mindennapokban való tiszta, józan ész, strukturáló képesség.

forrás: http://majanaptar.csillagmag.hu/2013/08/29/08-30-kin-4/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok