2013. szeptember 11., szerda

Bakancslista és bölcsesség


Szerző: Manita - nevedbenasorsod.hu / kerekegeszember.hu

Feladatok sora jön és akaratlanul is magadba kell nézned… A szeretet évében azt mondom, hogy írd össze a bakancslistádat, hogy mi az, amit szeretnél még megnézni, elérni, megtenni, ebben az életedben – és ennek alapján vedd nagyító alá, hogy mik azok  tulajdonságaid melyek gátolnak ebben! (félelem az újtól, önállóság hiánya, pénz megteremtésének lépései, függőségek elengedése, kilépés egy rossz kapcsolatból, stb… )

A legfontosabb mindig az: mennyire szereted önmagad, mennyire tudod magadról, hogy mindent elérhetsz és megvalósíthatsz…? A saját nagyszerűségedet önszeretet nélkül sose fogod megtalálni, megtapasztalni! Ha nem tudod elképzelni, hogy látod Párizst vagy a Bahamákon nyaralsz… esetleg hogy bármit megvehetsz magadnak, a gyerkőceidnek…. hogy szabadon élhetsz… és olyan munkát csinálhatsz, amiben örömödet leled… – szóval, ha el sem tudod képzelni és tenni sem vagy hajlandó érte, akkor mitől-kitől fog megvalósulni?? Az ötös lottóra vársz? Valaki majd megoldja helyetted és rendbe teszi az életedet?

Ha mindent mástól teszel függővé (majd ha férjem kinevezik, majd ha a gyerekek felnőnek…) akkor TE, mit is teszel magadért???

Bölcsesség hónapja van… Önmagadból kiindulva megleled, ha nem a kifogásokkal foglalkozol, hogy mit-miért nem teszel meg! Tedd azt amit szeretnél megtenni és nézz szembe azzal, ami meggátol ebben!

Különleges teremtő időszak jön, ami a szeretet energiájával működik :) És mindenkinek működik, aki önmagából kiindulva kezdi áramoltatni :)

Bölcsnek lenni: annyi, mint ráébredni (előbb vagy utóbb) hogy minden, amivel találkozol a világban, a környezetedben, az mind TE magad vagy! A jó, a rossz, a csúf, a félelmetes, a szeretetéhes, az önmegtartóztató, a függő, a bizonytalan, a félős… Ha megéled önmagad (jó és rossz aspektusait) pontosan fogod tudni, mit szeretnél és hogyan valósítsd meg a bakancslistádat :)

Mindenképpen nézd meg :)

https://www.facebook.com/photo.php?v=630883620255753

Szeptember 11. szerda – Teremtőnap :)Pénznap :) Mindent meg tudsz valósítani, amit ezen a napon szeretettel és a belső hangod meghallgatása után kezdesz el! Önmegismerés ideje! Ha szereted magad, pontosan tudod a határaidat és a lehetőségeidet! Nem arról beszélek, amit mások mondanak rólad, hanem ami benned van és kibontakozásra vágyik :)

13. péntek – Teremtőnap :) A munkák és kapcsolatok terén az energiák bőséget, sikereket hoznak, ha TE lépsz a tervezés után és nem csak arra vársz, hogy a sült galamb az öledbe hulljon :) Mágikus nap, melyen a párkapcsolatok „végkifejlete” pontosan érzékelhető!

15. vasárnap – Teremtőnap :) Az egyik legerősebb szeretetenergia nap! A bőség és termékenység ideje, amely boldogságot, jót hoz, ha áramoltatod a szeretetedet! Ne tartsd vissza a mosolyt és a segítséget másoktól!

16. hétfő – Teremtőnap :) Szeretettel gyógyítás, öngyógyítás ideje (amely önmagunkon végzett belső munkával kezdődik!) Megbocsátás nélkül nincs gyógyulás!! Önmagunkon végzett munka nélkül nem tudunk szeretetet áramoltatni!

19. csütörtök – Teremtőnap :) Telehold – Felismerések napja, amely pont olyan pozitív vagy negatív, amilyennek látni akarod. Törekedj a valóság felismerésére és a nem működő kapcsolatok, teóriák elengedésére, megbocsátására! A jó dolgokat emeld ki, a „rosszakat” engedd útjukra :) Ne növeld a hold erejével a bánatot, félelmet, szomorúságot!

22. vasárnap – Dupla Teremtőnap és Őszi Napéjegyenlőség napja. Az otthonnal, munkával, anyagi dolgokkal kapcsolatos kérdések megoldásának, megválaszolásának ideje. Egy teljesen új élet lehetősége is előtted áll (kérdés, hogy elkezded-e vagy még vársz a langy-meleg már ismert állóvízben…?)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok