2013. november 1., péntek

Mindenszentek - Az Ősök napja

6,2,1,9,9 Az életerő megsokszorozódása, a szeretetenergia áramoltatása


Amikor egy kapcsolatban szükségem van valamire, ostobaság ezt a másiktól elvárni. A felmerülő szükséglet mutatja, mi az, amit be kell hoznom a kapcsolatba. Panaszkodással soha nem fogom megszerezni. Annak a dolognak, amit hiányolok, van egy energiája. Szerelem, romantika, bőség, szex? Először fel kell ismerni mi is a hiány, majd ehhez kapcsolodó dolgokat kell adni! Kreatívan, változatosan, örömmel, mint ajándékot! A kapcsolatunkat viszük előbbre azzal, amit adunk!

Gondold át, mi az ami most a legjobban hiányzik neked a párkapcsolatodból! Őszinteség, törődés, közös élmények? Légy kreatív, és keress megoldásokat arra, te hogyan, miként tudnád az adott dolgot adni a kapcsolatodban!
"Mert semmit sem ér neked az élet, ha másképp álmodtad, és másképp élted." 
(Mihai Eminescu)

Erdei Zita - http://negyvenfelettiek.hu
Ma gyertyáktól fényesednek a temetők, az emlékezés napja van, az ősők Napja.

Ez alkalomból szeretettel küldök neked egy emlékezés-gyakorlatot:

Lélegezd kell magad a Szív-csakrádba, lélegezz addig, amig meg nem találod a szíved fényéd. Lélegezz Ebbe a fénybe és tudatosítsd, hogy a Fény mindenkiben és mindenben ragyog, lehet rejtetten, de ragyog. Majd ebből a fényből kapcsolódj elhunyt szeretteid fényével, érezve a fényszálat, Ami a te szíved fényét az ő fényükkel összekapcsolja és engedd meg, hogy ezen a fényszálon keresztül tápláljon téged az ő életük minden fényes, szeretettel teli pillanata.
Köszönd meg nekik ezt a táplálást. Majd küldj További fényszálakat a távoli osok féle van, megengedve, hogy tápláljon az ő életük Minden fényes pillanata. Es aztán hozz létre egy fényszálat azon ősöddel, aki Atlantisz vagy Lemuria békéjében minden pillanatát fényben elte, engedd meg, hogy tápláljon téged azzal, hogy minden pillanatodat tudd fényesen, jól, téged és másokat is táplálóan élni.
Rengeteg időt töltünk azzal, hogy a tartózkodás jóleső, fajó dolgokon, emlékeken gondolkozzunk, agyaljunk. Ugyanilyen energiabefektetéssel felidézhetjük azt, ami táplál és ami az életünkbe áldást hoz.

VeresKriszta.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok