2014. január 6., hétfő

Január első hete-2014

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod :) A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A :) jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

Különleges hónap, melyben minden KEZDET, rajtunk múlik :) Azért is mert kétszer van Újhold a hónapban – tehát kétszer kapod meg az Univerzum holdenergiáját „bármi” elkezdéséhez!

2 Újhold, Telehold és 7 Teremtőnap erősíti döntéseinket, segíti új irányba terelni az életünket :)

Ha akarnánk, akkor minden napunkra igaz lehetne, hogy: MINDEN MOST KEZDŐDIK EL :) DE január napjaira ez különösen igaz! A nagy kihívások és megmérettetések hónapja, amikor is legyőzheted Önmagad, gyáva, halogató részét és learathatod az áhított önállóság babérjait.

A tapasztalatok sokasága vezet minket „valamerre” de ha tudjuk, hogy minden átélt tapasztalás a saját rezgéseinkre, érzéseinkre VÁLASZKÉNT valósul meg a fizikai létbe – akkor talán érthetővé válik ennek az évnek (a LÉLEK évének) a fontossága a fejlődésünk szempontjából… Mert mindannyian fejlődünk! Még akkor is amikor lefelé zuhanunk életünk megszokottságából és akkor is amikor ez láthatatlan (hiszen majd később derül ki, amikor már át tudjuk lépni azt az „akadályt”, rossz kapcsolatot, félelmet, ami miatt eddig nem léptünk látványosan előre) De a felszín alatt azért zajlanak a dolgok…

Ha félembernek érezzük magunkat, akkor ugyanolyanokat is vonzunk be az életünkbe… de amikor egésznek, akkor a hiánytalanság állapotában pont olyan társak, emberek, szerelmek jönnek az életünkbe -akik nem a saját „hiánypótlásuk ellensúlyozására” keresnek társat… Ennek az ideje is most kezdődik, alakul, januárban. És a Teremtés csodája így megsokszorozódik a párok életében :)

Ahogy emelkedik a lelkünk a saját nagyszerűségünket megélve – már nem tűnnek olyan fájdalmasnak az élet apró fricskái és elindulhatunk az önállóság, az önmegvalósítás útján. Tanulni fontos… átélni fontos… tanulságokat levonni fontos! Minden kezdethez kell bátorság, lendület-és persze az izzó vágy, ami nélkül nincs teljes ÉLET (csak tingli-tangli létezés)

Ebben a hónapban nagyon fontos a tisztelet, a kommunikáció és amit hoztunk tavalyról (és már gyakoroljuk, tapasztaljuk jótékony hatását az életünkre) a szívbéli döntéseink :) Az ösztönös alkotások, tervek és a felelősségvállalások mind erősítik az ELINDULÁST, az élet bármely területén.

Újjáépíteni önmagad és a saját valóságodat—ez most a feladat, ehhez kapsz jótékony energiákat. Az új lehetőségek idején, új döntések kellenek – de bárhogyan fáj és bármennyire tiltakozol ellene– az csak a múlt elengedésével és a megbocsátással léphet be az életedbe!

Január 3. péntek – Teremtőnap :) – Előtérbe kerülnek a kapcsolatok és a szerelem is :) Bőség övezi minden tettedet, amit ma indítasz- főleg ha a belső hangodra is hallgatsz!

4. szombat – 5 vasárnap – Elengedés, megbocsátás, pálfordulás ideje, még akkor is ha csak kényelmetlen a cipő amiben jársz – de nagyon szép még. Ne alkudj meg a külsőségek miatt! Te pontosan tudod, hogy neked miben kéne változtatnod, hogy boldogabb legyél!

6. hétfő – Az apró változtatások napja (eggyel kevesebb cukor a kávéba, eggyel kevesebb hazugság…, egyre nagyobb célok… eggyel több mosoly :) )

7. kedd – 8. szerda – Gyógyító erők sokasága működik, a külső-belső egyensúly csak általad alakulhat teremtővé, gyógyítóvá. A hónap első igazság energiája is érezhetővé válik. Bukások az üzletben, csalódások a szerelemben – de csak azok részére várhatók, akik eddig sem mertek szembenézni a valósággal.

9. csütörtök – Pénznap :) Jó nap a hosszú távú tervek megvalósításának elindítására, a karrierünk megújítására – de akár a kapcsolataink megszilárdításához is.

10. péntek – Erős szeretet és gyógyító energiák, mágikus tudás, álmok, bölcsesség és új tapasztalatok megszerzésének vágya hajtja, inspirálja ezt a napot. Bízz magadban és indulj el a szíved szerinti úton!

11. szombat – 12. vasárnap – Teremtőnapok :) – Cselekvéssel, szeretettel, belső sugallatod meghallgatásával érhetsz el változásokat, szerencsés kimenetelt. A saját ötleteid, alkotásaid, fel turbózásával, leporolásával, megfelelő tásakat is találhatsz a megvalósításukhoz :)

13. hétfő – 14 kedd – Újabb lehetőség a régi elengedésére, a nem működő dolgok, teóriák, vágyak, függőségek felszámolására. Megmérettetés a magán és a társadalmi életben is – hiszen a felesleges érzelmek, gondolatok letétele után költözhet be az életünkbe, az új erő és energia az előrelépéshez.Szerző: Mátyás Anita nevedbenasorsod.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok