2014. február 24., hétfő

A farsangi maskarák végleg lehullanak a kapcsolatokról...

Szerző: Manita - nevedbenasorsod.hu / kerekegeszember.hu

De tényleg!

Ebbe a hónapban, minden kapcsolatodról lehullik az álca – és ha eddig még nem láttad meg a buktatókat vagy a szépségeket, akkor ebben a pár napban láthatóvá válik minden. Persze itt is az a lényeg, hogy mi az amit meg tudsz bocsátani (kell-e megbocsátani és tovább élni ebben ) mi az amit még nem akarsz észrevenni abból amit meglátsz… mennyire élsz a múlt ködében (az első romantikus napokban) mennyire várod azt, hogy majd megváltozik és olyan boldoggá tesz, mint annak idején…

Pontosan látni fogod, ki mennyire csap be vagy használ ki  — és azt is, hogy te mennyire segíted őt ezekben a játszmákban! És ugyan ez igaz a „jó” felismerésekre is… észre veszed ha valaki jobban szeret, mint gondoltad… ha többet ad, mint amit te adsz neki… ha igazságos veled (minden előítéleted ellenére) ha már felnőtt a gyereked és ideje elengedned… és hogy a betegségeidet is el tudod engedni… stb…

A rossz hír, hogy a februári felismerések – amennyiben nem változtatsz, nem szembesülsz a valósággal, egész évben így maradnak, tévútra visznek és folyamatos kapcsolati nehézségeket generálnak, a magán és az üzleti életben is!

Ha viszont most tiszta vizet öntesz a pohárba – akkor gyors és sikeres előrelépések születnek az életterületeiden :) Még akkor is ha sírva felszámolsz, elengedsz egy-egy üzletet, szerelmet, barátot, betegségtudatot… vagy a saját függőségeidet illetve téged függőségben tartó személyeket.

Felismered, hogy kiszolgáltatott és/vagy áldozat vagy a kapcsolatodon belül. Nem azért mert a valóságban az vagy, de elhitted hogy meg kell felelned, meg kell csinálnod bizonyos dolgokat, hogy szeressenek és elfogadjanak. Felismered a sodródást, a függőségeid miatti lezuhanásokat, játszmákat, megtapasztalod a mélyrepülést, ráébredsz, hogy anyám… én nem ezt a lovat akartam!! (saját függőségeid elengedése pl – mikor csak kapaszkodsz a másikba, hogy ne legyél egyedül… zsarolod ha nincs veled… hisztizel ha mással beszél, találkozik, dolgozik, hátráltat- hiszen unatkozol nélküle- nincs akit formálhass, parancsolhass, félelembe tarthass, hogy elhagyod ha…— jaaa és az is függőség, ha te hagyod, hogy ezt csinálják veled!)

Ezek fontos dolgok! Nem véletlenül jönnek a felismerések! Minden csábítás, élethelyzet, függőség, azért kerül eléd mert dolgod van vele- meg kell élned ezt is – hogy tudd, mi az amit nem  is akarsz tulajdonképpen — de ki kellett próbálnod, hogy világossá váljon :)

És sok mindenről, emberekről, üzletről is most derül majd ki, hogy igazából helyük van az életedben :)

Véget vethetsz az önrombolásnak és azoknak a vágyálmoknak, amik kipróbálása nem tett téged boldoggá, de a megfelelési kényszernek, a függőségeknek és az áldozatszerepnek is lejárt az ideje –ha akarsz így dönteni :) (mert másként is dönthetsz, maradhat minden a régiben)

Szóval – ez a pár nap erről szól, hogy hajlandó vagy-e észrevenni mindenkinek az álarc nélküli arcát – és eszerint elengedni őt avagy örülni a kapcsolatotoknak… és persze arról, hogy a saját álarcaidat is le mered-e venni?! Úgy mind az összest :)

Olyan sokszor leírom, de nem maradhat ki most sem: A kettősség legyőzéséhez a legfontosabb az ÖNSZERETET és a Szeretet :)

23. vasárnap – Változások indulnak- de ha magadon nem változtatsz, az élet el fogja intézni, hogy mindenképpen olyan helyzetekbe kerülj, ami előidézi az életed újragondolását..

24. hétfő – Függőségek, függő viszonyok elengedése(áldozat szerep, főnök szerep és egyéb dolgok, mint alkohol, evés, drog, önsajnálat, és társai) A szívbéli döntéseid segítenek, hogy mivel kezdd
!

25. kedd – Gyógyulás ideje. Lehet nyalogatni a sebeket – de pontosan meg fogod látni, hogy ki okozta! És arra is fény derül, ha te bántasz embereket.

26. szerda – Üzlet indításhoz, újrakezdéshez, tökéletes nap – de csak ha az igazság útján jársz! A hazugsággal megszerzett kapcsolatok, pénzek, bukásra vannak ítélve.

27. csütörtök – Felemelni másokat… megérteni Önmagad. Túllépni a múlt árnyain és tanulni belőlük. Minden „rosszért” megbocsátani magadnak és másoknak. Nehéz nap – de ha át tudod értékelni a saját dolgaidat, kapcsolataidat- újra meglátod a fényt :)

28. péntek – Új dolgok kezdete, a saját ötleteid megvalósítása a feladat. Hallgass a belső hangodra és indulj el :)

Március elseje – Újhold és Teremtőnap is :) Tehát mindenképpen érdemes kihasználnod ebben a két napban az újító energiákat és belekezdeni valami újba!Még több infó:

Lélekről, szerelemről, szeretetről, a kettősség legyőzéséről és a tökéletes párkapcsolatokról, amik csak akkor léteznek, ha megismered Önmagad :)

http://nevedbenasorsod.hu/lelekmelengeto

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok