2014. február 12., szerda

Mit jelent Neked a BOLDOGSÁG?

A kérdés már önmagában is jóóó :)

Mert mindenkinek mást jelent… Főleg így Valentin nap felé közeledve… ha van párod, azért – ha meg nincsen, akkor azért, jelent mást.

Valentin nap—átok vagy áldás?

Ha szerelmes vagy, és pont a párodba, akkor áldás :)

Ha magányos vagy a párod mellett vagy éppen nincs—akkor sem átok—csak éppen nehezebben viseled az utcán a sok csókolózó gerlepárt, meg a face hírfolyamban a rengeteg szívecskét, rózsacsokrot, verset, zenét :)

De ne bosszankodj! És ne zárulj be, áramoltasd Te is a szeretetet, a magány érzésének növelése helyett!!

Ismered a viccet, amikor gyerekek beszélgetnek a csókolózó emberek láttán??

-óóó –látod hogy mindenki smárol ma?? – kérdi a kislány vágyakozva

erre a fiú:

-pfujjj – mások meg ezzel esznek… :)

De mi azért beszéljünk egy kicsit a Boldogságról meg a Valentin napról is – persze érintve a mostani kapcsolati hónap nehézségeit, örömeit, lelki dolgait  :)

Az előző cikkben írtam a női-férfi lelkekről dióhéjban (ami tényleg a lelkünkre vonatkozott, aminek meghallgatása után cselekszik, meg beszél az ember lánya-fia —- és sajna a kapott leveleket látva sokan félreértettétek ezt)

Szóval egyszerűbben és tömören leírom újra :) A lelkiségünk mutat egy irányt, beszél hozzánk – ha ezt a hangot halljuk és ez alapján indítjuk a fizikai cselekvést, akkor értetted, amit írtam—de igazából ezt a hangot jól elnyomjuk és meg sem halljuk, hanem hirtelen felindulásból, félreértésből, vágyból, stb. cselekszünk. Pedig februárban a belső hang, sokkal erősebben hallható mint bármely más hónapban.

Tehát: A női lélek lát. Meglátja a hús-vér pasiban a lélektársat, élettársat…. aztán leteszi a lába elé ami van a lelkébe (hibák is nem csak a jó!) és vár, hogy Ő is megnyilvánulhasson. (közeledhessen, fizikai síkon) Vagyis nem arról írtam, hogy a női lélek csak álmaiban lát és várja, hogy az elképzelt herceg betoppanjon és megkérje a kezét a semmiből :)

Ebben az életben is a nő választ a lelke szerint és kivárja a pasit (és ha nem őt válassza, akkor nem veti elé magát, nem harcol, nem zúzza szét a pasi életét, családját, stb… – hanem kivárja a következő életüket :) Ha hatan akarnak veled randizni a pasik közül, akkor is ki tudod választani a lelked szerint, hogy kivel menj el – mert érzed… nem a pénze, kinézete, a szexuális kisugárzása, esze és nem az apád véleménye szerint – hanem a lelked szerint :) Lehet még egy érintés sem volt—egy köszönés sem talán… de a NŐ már meglátta a Férfiban a társat.

De persze nem úgy értem, a várakozást, hogy lefekszik mint Csipkerózsika és nem csinál semmit a haláláig, hanem hogy ÉL, tapasztal, megoldja a munkahelyi dolgokat, lehet férjhez megy, szerelmes, gyereket szül, ösztönből választ mást… de a lelke tudja, hogy van egy Igazi is a számára ezen a nagy Földkerekségen :)

No, tudom, hogy ez most nem esett valami jól – vigaszként mondom, hogy ez nem annyira gyakori… de azért előfordul. Én hiszem, hogy minden életünkben találkozunk a lélekpárunkkal és ha elég „tudatosak” vagyunk, akkor meghalljuk a lelkünk hangját és nem ösztönök, fellángolások alapján választunk társat (lélektársat, üzlettársat, házastársat) magunknak, hanem a lelki útmutatás alapján.

…és igen, az is sokszor előfordul, hogy 3 házasság után találkozol Vele – és bár minden férjed megdobogtatta a szíved – most értetek meg a NAGY Ő-vel a találkozásra :) A lelketek most fog összeérni!De lehet a testetek csak később :) Ennyit az előző poszthoz.

Mit jelent Neked a BOLDOGSÁG?

Mivel ez a befelé fordulás hónapja, gondolom Te is magadba néztél többször… Keresed a hibát, miért nem jó a kapcsolatod, vagy miért nincs – esetleg hogyan lehetne jobb? Ostorozod magad vagy a múltból kiragadva körülményekre kened az egész boldogtalanságod??

NE tedd! Ez a rossz irány!

Én 2 könyvet írtam már a szeretetről, szerelemről, önszeretetről –de a mai napig előfordul velem (is) hogy padlóra kerülök és másokat hibáztatok, meg a körülményeket… és bizony kínkeserves kikecmeregni ebből az önsajnálatból!

Vagyis nincs boldogság, önszeretet nélkül! Aztán jön a megbocsátás (önmagadnak is) és csak utána tudjuk áramoltatni a szeretetet. Aztán jön a bizalom – nem másokba, Magadba, az álmaidba, a tetteidbe, hogy igen is KÉPES VAGY bármire, meg tudod tenni… tudod magad szeretni, tudsz boldog lenni, meggyógyulni… ésatöbbi :) Csak ezután jön, hogy „én már olyan egész vagyok egyedül is” és tudom áramoltatni a szeretetet, hogy bevonzunk egy új  tárat, barátot, szerelmet… (vagy megújítom a régit, immár tudatosan)

Tépett szárnyakkal, önbizalom hiányosan, nem lehet szabadon repülni! Persze van, hogy egyik kapcsolatból belezuhanunk egy másikba, tele fájdalommal (és még ebből is lehet boldogság) de általában ilyenkor két törött szárnyú gerle próbálja a saját fájdalmát, magányát, elfeledtetni a másik szeretetében. De mivel mindkettő sérült és önző is – ezért úgy érzi, hogy nem kapja meg azt a szeretetet, amit az ő nagy fájdalma megérdemelne…így hamarosan szétmennek….

Mert olyanokat vonzunk be, akik ott rezegnek, ahol mi is.

Ugye mennyivel jobb (lenne) egészséges önbizalommal belemenni egy kapcsolatba, ahol nem a saját hiányunkat akarjuk pótolni a másikkal??

No, szerintem ez a boldogság :) Helyre rakni magunkat és ugyanilyen erős, szabad embert szeretni, aki tud szeretetet adni-elfogadni és nem akarjuk megváltoztatni egymást – nem pedig gyerekes játszmákat játszadozni felnőtt fejjel (kinek mi a kötelessége, dolga… ha te nem főztél, akkor ma nincs szex, mert baromira fáj a fejem… stb…)

…és a jó hosszúra sikerült írás után, elmondom, hogy ez azért NAGYON fontos, mert a február a kettősségek legyőzésének hónapja is.

Már pediglen, szeretettel a szívedben és a lelkedben – eltűnik a kettősség, a félelem, a bizonytalan ingadozás. Az önszeretet a kulcs :)

Vívok én is vele eleget – hiszen meghallgatunk másokat is akik el tudják mondani merre kéne mennünk (melyik MLM a tuti, melyik csaj kapható bármire…) vagy éppen igyekszenek jól földbe döngölni (én megmondom előre, hogy ez nem lesz jó…)

Ne hagyd! Ezek játszmák!

Szeresd magad! Te vagy a legjobb orvosság a tested-lelked bajaira! Állj fel :) Hallgattasd el a kettősséget! Bízz Magadban és légy Nagyon Boldog! Úgy egymagadban – ahogyan születtél, ahogy Isten is megadta Neked a Teljességet :)

Igazából ez is egy nagyon fontos pontja a lélektársad, a jó kapcsolataid, megtalálásának, kialakításának… ez a magadba zuhanás, aztán a magad tempójában felállás, kinyílás..
Figyelmeztetés: ne feledd a lélek fricskáit! :)

Február 12.-13. szerda – csütörtök – Lezárások, elengedés, megbocsátás, rendrakás ideje (elengedni a kettősséget) Ezeken a napokon a szakítás, elválás is könnyebben megy, az emberek kevesebb fájdalommal, hisztivel, fogadják a már bennük is érlelődő távolodás tényét. A férfi és női energiák egyensúlyba kerülnek – így sokkal egyszerűbb mindenkinek az újrakezdés… És ugye tudod, hogy csak a lezárt, elengedett, dolgok, kapcsolatok után költözhet be majd az ÚJ az életedbe!!

14. péntek – Bálint nap :) – Változtatás ideje (elég fura ez pont Valentinkor :) ) Kis lépésekben haladj, kis ártatlan kérdések önmagad felé.. légy őszinte…és SZERESD MAGAD :) … a párodat és persze az egész Világot is megölelheted a szíved szeretetével :) (de ne feledd el a nap rezgéseit sem: változtass valamiben, mindenben, akármiben :) )

15. szombat – Telehold – 10 milliószoros nap is :) Érzelmek és érzések a csúcsponton. Jót kívánj magadnak és persze másoknak is! Képzeld el (de tényleg képzeld el) ha TE szeretetet sugárzol ki, akkor azt 10 milliószorosan kapod vissza! Meg se próbálj rossz gondolatokkal a fejedben, jót várni másoktól! (de amúgy más napokon sem) Persze a Telehold energiái már 2 nappal holdtölte előtt és 2 nappal utána is nagyon erősek, ezért ezeken a napokon sem árt a szeretetteljes hozzáállás :) Számmisztikailag a szívbéli döntések napja- ami mindenképpen fontos a szerelem és a boldogság eléréséhez –és persze döntéseiddel ezen a napon a függőségeid, illúzióid, elengedéséről is dönthetsz – ez főleg kapcsolati téren értendő. (pl: azért ver, bánt – mert rossz vagyok… azért kell vele maradnom – mert öngyilkos lesz… azért eszem – mert senki nem beszélget velem… stb)

Majd elfelejtettem: ennek a napnak a rezgéseihez tartozik még a csábítás is – és bizony meg kell hozni a döntést hogy a réi vagy az új csábító-e a nyerő avagy a szívedben lévő szerelem mellett döntesz (és a csábítás is érezhető már 2-2 nappal Telehold előtt és után is)

16. vasárnap – Önvizsgálat, öngyógyítás, gyógyítás, ideje… szembenézni az igazsággal és meglátni a valóságot. Nagyon erős gyógyító energiák, melyek a testre-lélekre egyaránt hatnak. Igen, néha fáj az igazság az életünk minden szintjén- de utána legalább tudjuk, hogy merre vagyunk arccal :) …és ez jó – mert előrevisz :)

17. hétfő – Dupla pénznap :) – Pénzügyek, üzlet, karrier indításra jó ez a nap. De ide tartoznak még az adósságok behajtása, jogi ügyek igazságának kiderülése is és egyéni szinten a megmérettetés, hogy ki mersz-e állni a saját igazságodért, a munkádban, kapcsolataidban bármilyen tervedben.

18. kedd – A lelki problémák, fájdalmak, lelkiismeret furdalások, tehetetlenség, erősödik – ha nem szereted eléggé MAGAD! Az önszeretet és a szeretet áramoltatása, a gyengék segítése a feladat :)

19. szerda – egy újabb kezdet lehetősége, életed bármely területén – persze csak cselekvéssel indítható! (a meditálás itt kevés)Kapcsolatok, alkotás, önkibontakoztatás, stb…

20. csütörtök – Teremtőnap :) – Lélektársak „bevonzásának” felismerésének napja :) Ma valahogy pontosabban látod a többi ember lelkét – a kapcsolódásaitokat, a közös dolgokat, a csiszolnivalókat… és persze azt is megérzed, ha semmi dolgod nincsen vele tovább. Csak figyelj befelé a hangocskádra és kifelé az emberekre. Tudni fogod, hogy ki-kivel-miért vagy miért nem :)  :)

Búcsúzóul a kedvenc idézetem:

Amikor reggel felkelsz, húzd ki magad, nézz a tükörbe, és mondd ezt:
Túl messzire eljöttem ahhoz, hogy most itt megálljak. Lehet, hogy földhöz vágott az élet, de nem ütött ki. Felkelek, mert tudom, hogy győztes vagyok és nem áldozat.”
Még több infó:

Lélekről, szerelemről, szeretetről, a kettősség legyőzéséről és a tökéletes párkapcsolatokról, amik csak akkor léteznek, ha megismered Önmagad :)

http://nevedbenasorsod.hu/lelekmelengeto

Szerző: Manita nevedbenasorsod.hu / kerekegeszember.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok