2014. április 4., péntek

Bolondos Április :)A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !
A  :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

Szelek Havában, 3 Teremtőnap, a Telehold és az Újhold energiái hatnak ránk legerősebben a számmisztika szerint, de az égi csillagállások és bennünk dúló  lélek harcok miatt, lesz izgalom bőven a többi napokon is :)
A rend, a rendszerek ideje… a hónap rezgései a következőkre hatnak leginkább: munka, szeretettel végzett munka, férfiasság, férfi energiák, szex, apaság, bizalom, a gyengék védelme, segítése, igazságos döntések, vezetés, felelősség, otthon, tervezés, siker, pénz és a négy elem uralása
Lélek éve – Férfi energiák hónapja
Tehát minden lélekszinten érződik először és ha merjük meghallgatni lelkünk hangját, akkor sokkal előbb megnyilvánul a fizikai világban is. Ugyanolyan fontos, mint márciusban, hogy a férfi-női energiáink egyensúlyba kerüljenek, hogy megéljük mindkét oldalunkat, hiszen ha belül nincs meg a harmónia, sokkal nehezebben találunk párt magunknak. Mivel az otthon fontossága, melege, építése, szépítése, tervezése, szintén nagy energiát kap ebben a hónapban – újra előtérbe kerülnek a kapcsolataink, a lélekpárunk keresése, megtalálása vagy a szerepünk tisztázása a mostani kapcsolataink tükrében.
A női és a férfi lélekről írtam már  de sokan tiltakoztatok attól, hogy a férfi fogadja be a női lelket :)
Pedig ez most felerősödik :)
Röviden: A női lélek már kiválasztotta a párját… és megérik a döntés a férfiben, hogy kit fogad be, kiben bízik és ki mellett dönt – kinek mutat egyértelmű jeleket, hogy VELE szeretné folytatni az útját… (és igen, lehet, hogy a fizikai világban még mással él) de a lelke kinyilatkoztatásai miatt érthető lesz a nő számára is szóban-tettben, hogy változtatni akar a férfi az életén… és annak is egyértelmű lesz, akit éppen megcsal, elhagy – mert a férfi, aki meri vállalni a lelkét, az szakítani fog… (hogy mikortól számít megcsalásnak „valami”, arról itt írtam: http://nevedbenasorsod.hu/szeretet/marcius-szerelem-es-csalardsag )

…És persze a történet még bonyolódhat a fizikaiban, mert lehet, hogy:
-         több nő vár ugyanarra a férfira – de a férfi csak ahhoz fordul oda, akit beengedne a lelkébe…
-         akit befogadna, az a női lélek elutasítja, mert más férfit vár…
-         és lehet, hogy senki nem bírja el az igazságot és választ valakit, csak hogy ne legyen egyedül – http://nevedbenasorsod.hu/fontos-napok/a-lelek-fricskai

Szóval lehet, hogy megbolondul a világ, összekavarodik minden és a lelkek nem találnak egymásra – a kapcsolatok csak bonyolódnak – de ez azt jelenti, hogy nem vagyunk őszinték magunkhoz és minden mindegy alapon, újra csak a fizikaiban éljük meg a kapcsolatainkat :(

Igen, ilyen őszinte időszak következik most – amiben lehet sok-sok fájdalom is – de önmagunk életét csak úgy tudjuk rendbe rakni, ha igazat mondunk, másoknak és persze önmagunknak is. Fejlődés ideje, ami önmagunk (állóvizünk) átlépését jelenti. Radikális rendbetétele az életünknek, munkánknak, kapcsolatainknak. ( és igen – ebben a hónapban is előtérbe kerül a megbocsátás, önmagunknak (az önáltatás miatt is) és másoknak is – mert nem tudunk szeretni, elfogadni és adni sem, ha nem tudunk megbocsátani!)
A Szelek Hava, új szelekkel, tervekkel, kapcsolatokkal, sikerrel ajándékoz meg, ha a lelkünkre hallgatunk :) Ez az anyagi dolgokra is igaz lesz, a szeretett munkával elért bőségre, hírnévre, tiszteletre – amit megtervezünk, elindítunk, végig viszünk (még ha közben változtatni is kell)  Fejlődés… munka önmagunkon és a sorsunkon a lelkünk útján járva :) Az én terveim megvalósítása, az én lelkem rendbetétele, az én lelki társam megtalálása… az én dolgom, alkotásom megmutatása … és így tovább… :) Felvállalni Önmagam, a vágyaim, az igazam, a hülyeségem, a választásaim… tervezni, változtatni és sikerre vinni :)

Április 1. kedd – Bolondok napja :) Kilépés az állóvízből… akár egyetlen nap alatt megváltoztatni Mindent  :) vagy Bármit :)

2. szerdaLezárások ideje. Elengedni, ami már nem éltet, ami visszahúz, ami már nem a te részed… (megbocsátani) majd beengedni az újat :)

3. csütörtökVáltoztatás, tanulás, új lehetőségek, észrevétele, kihasználása, elindítása… a hitünk megtalálása valamiben, amit szeretnénk (és lehet, hogy jobban szeretnénk, mint amit eddig csináltunk)

4. péntekFüggőségeink elengedése, megbocsátása (teóriák, harag, gyűlölet, mások függőségben tartása, étel-ital, stb)

5. szombatLélekre figyelés… igazságok „kívül és belül”(lehet, hogy fáj, hogy összetör a szembesülés, de az igazság tudatában tudunk csak előre lépni)

6. vasárnapPénznap :) A hosszú távú sikerek elindításának ideje, a szeretettel indított dolgok, tervek, visznek el a bőségig

7. hétfőÁtértékelés napja, amikor látni a fényt az alagút végén… a belső források használata, a szeretetenergia áramoltatása (adni és elfogadni) :)

Szerző: Mátyás Anita - nevedbenasorsod.hu / kerekegeszember.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok