2014. április 20., vasárnap

Égi jelek - Szeretet és függőség


2 dolgot olvasok több ezoterikus vagy asztrológiai-asztrozófiai oldalon is..

Április nagyon nehéz hónap… a legnehezebb ebben az évben… a feltételnélküli szeretet égi jelei a bolygó-állásokban is felismerhetők és hatással lesznek ránk áprilisban…

Hmmm… Lehet mindkettő igaz :)

Én azt mondom, hogy annyira lesz nehéz, amennyire ellenállsz :) Mivel április a munka hónapja is – a szívből szeretett munkáról van szó – annál nehezebb, minél inkább nem szereted, amit csinálsz…
Munka önmagunkon és a kapcsolatainkon is!!
Ha utálod magad—akkor nagyon nehéz önmagadon dolgoznod, változtatásokat beiktatnod, előre lépned… Ha már nem szereted akivel együtt élsz, akkor lehet, hogy pokollá teszitek egymás életét…

Jajjj… Igen jajgathatsz ha éppen ezt éled :( Mert akkor nehéz. Elismerni, hogy szeretet nélkül élsz – a legfájdalmasabb. Ezért inkább letagadjuk… Megmagyarázzuk érvekkel, ésszel, hogy muszájból vagyunk valakivel… vagy nincs más lehetőségünk ezért dolgozunk ott ahol… vagy ezért nem dolgozunk sehol… Ok akad bőven, hogy kapaszkodjunk a megszokottba…

Vajon milyen lenne ész nélkül, a dolgok végtelen hosszú megmagyarázása, indok keresése, nélkül élni? Milyen lenne szívből dönteni és szeretni? Mert, hogy ez a hónap erről is szól:

-         a férfi-női energiák kiegyensúlyozása, szeretettel

-         a Férfi energia és a 4 elem használata

-         a Férfi aki szereti a munkáját

-         a Férfi aki szereti a Nőt (önmagának női részét is)

-         a Férfi aki szereti önmagát

Noo látjátok ez tényleg munka :) Mert sokan annyira bezáródtak már a szívükben, hogy nem is merik beengedni a szeretetet- az hogy másoknak meg adjanak belőle — azt teljes öngyilkosságnak tartják… Mert akkor majd elhagy, megtapos, nem szeret és megmondja… és akkor összeroppanok… stb… tb… b…:)

A jó hír az, ha azt csinálod amit szeretsz és azzal vagy akit szeretsz, akkor bekerülsz a szeretet áramlásába :)

Különleges bolygóállás kezdődött 15.-én Teliholdkor (amikor teljes holdfogyatkozás is volt) egy

Sorskeresztet alkotnak a bolygók, amelynek lényege az újjászületés, megújulás…

Ez persze járhat nagy nehézségekkel, fájdalommal, önlegyőzéssel vagy akár szembesüléssel is… Mindenképpen a múlt lezárása a cél. Elengedni mindent, ami nem visz előre, ami eddig sem működött… Ebben az „égi bolygóállásban” olyan energiák vannak amelyek a jövőhöz szükségesek egyéni szinten is – de aki megreked a múlt illúziói közt azoknak nincs előrelépés…

Igaz ez a kapcsolatokra is – vagy megbocsátasz és teljes egészében új alapokról kezded újra a kapcsolataidat, vagy itt az ideje a végleges  lezárásnak. Tehát harc kívül és bévül… vagyis munka önmagunkon :)

… és persze erre az időszakra esik Húsvét misztériuma is, amivel újra el is jutottunk az újjászületéshez és a feltételnélküli szeretethez :)
Amit TE is tudsz áramoltatni – adni és elfogadni… ehhez viszont félre kell tenni az önsajnálatot, sértettséget, haragot és meg kell bocsátani! Szeretned kell önmagad :)
Csak azután tudsz másokat is elfogadni, szeretni.
Ki kell mászni a függőségeid állóvizéből, mert a szeretet biztonságos :)

Ezt azért írom újra az előző posztból mert kaptam pár levelet amiben azt írtátok, hogy a szeretet nem biztonságos… és hosszú szomorú történetek voltak bennük…

DE,

csak a szeretet biztonságos… az IGAZI, amiben nincsenek játszmák és függőségek! Tudom, mert én is játszottam megfelelési kényszerest… áldozatot… főnököt…mindenfélét… és akkor én sem szerettem igazán… sem magamat sem a másikat… Mindig ott volt a de… meg a ha… meg a majd is…

Amikor elvárások vannak, akkor nem igazi a szeretet. Ha te is ezt éled éppen, akkor ideje a változtatásnak… mert a szeretet energiáját is sugározzák, erősítik, most a „csillagok” :)

Ne bonyolítsd túl! Ne gondolkozz azon hogy szereted vagy nem szereted a párodat… a szíveddel érzed vagy nem, a szeretetet? – ez a kérdés…

Ha agyalsz rajta, rengeteg indokot találsz a maradásra, a szavakra, ígéretekre, emlékezve… de minden hiába, ha nem történik semmi, ami megmelengetné a szívedet… Úgyhogy ez az időszak most „érzelmi lázadások” kitörések ideje is. Heves viták, veszekedések, szakítások, válások, és természetesen a nagy szerelmek kezdete és újjászületések időszaka :)

Igen, a kapcsolataid tükrében is dolgozni kell magadon és azon, hogy a valódi arcodat mutasd! Így jutsz el az Igazihoz :)  :)  
Engedd el a függőségeidet :)
Szeress csak úgy… minden de, meg ha… meg majd nélkül…
Önmagadat és másokat is!
Mert csak a szeretet biztonságos :)

A Sorskereszt április 29.-ig (napfogyatkozásig) érezteti áldásos, harcos, szerelmetes és megújító hatásait (mások szerint május 9.-ig) – bármi történik is az életedbe, mindenképpen sorsfordító, megújító változásban lesz részed. Engedd :)

Április 17. csütörtök – Valami elkezdődik :) Tőled függ, hogy mit újítasz meg… a lakásodat, önmagad, a kapcsolatodat vagy csak a hozzáállásodat…esetleg mindent egyszerre :)

18. péntek – Múltba tekintés napja. Tanulás a régi hibákból és felismerni, hogy többet ne lépj bele! Ez már az újjászületés kezdete :)

19.-20. szombat-vasárnap – Elengedések, megbocsátások, ideje. A hátráltató kapcsolatok, munkák, teóriák, függőségek, elvárások, viselkedési formák, lezárása.

21. hétfő – Angyal napja :) Változást, álmokat és kiegyenlítődést hoz :)

22. kedd – Teremtőnap :) – Munka önmagunkon a kapcsolatainkért, a szerelemért…
Az önáltatás elengedésével és a szívbéli döntések meghozatalával tudsz előrébb lépni ezen a területen.

23. szerda – Szembenézés a félelmekkel, a saját igazságaink felülvizsgálata… és minden szőnyeg alá söpört probléma, viszály, titok, felszínre kerülésének lehetősége előtérbe kerülhet. Önvizsgálat ideje :)

Szerző: Manita - nevedbenasorsod.hu / kerekegeszember.huNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok