2014. június 2., hétfő

Napisten Hava - Június


A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A  :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak


Napisten Havában 9 Teremtőnap (az Újhold napja dupla teremtőerejű nap) és a Telehold energiái hatnak ránk erősebben – a többi naphoz képest :)

Szeretet, szerelem hónapja a számmisztika szerint – ezért most a Lélek évében, a lélektársunk keresése közben, erős rezgéstartományok hullámaival kell megküzdenünk!
A hónap legerősebb rezgése a szívbéli döntéseink előre helyezése, minden mással szemben.
Az érzelmek játéka és az illúziók lebontásának ideje lesz ez a hónap… Minden a harmóniára törekszik – így a valódi párok könnyebben elérik, megtalálják egymást és akik nem illenek össze, azok könnyebben el tudják végre engedni a párjukat, a legkissebb lelki sérülést okozva.

Lelki szinten (és a fizikaiban is) sok-sok kérdésre megjön a válasz… Ő a hozzám illő? … menjek vagy maradjak xy -nal? Jól érzem, hogy xx szeret engem? — és még ezernyi benned lévő kérdésre feleletet kapsz.

A kérdéseidet egyszerűen kell feltenned… és nem kell pánikolni ha nem azonnal jön válasz! Megtalálhatod egy könyvben, egy találkozás párbeszédében, egy levélben — ha figyelsz a jelekre :) Lehet, hogy csak hetek múlva érted meg, pedig rég tudod TE magad is a választ, csak külső megerősítést is szeretnél.

Nem tudom, Te hogy vagy ezzel, de nekem ez nehezen megy… Hiszem, hogy a Lélek évében ez könnyebb lesz, hiszen a lélek össze van kapcsolva a szívvel és minden rezgés a harmóniára törekszik, a legkisebb fájdalom érintésével…

Szívből dönteni a kapcsolatainkról, a munkákról, bármilyen teóriáról, tárgyról, vásárlásról… ez lesz most a feladat :)

A kérdés egyszerű: ad nekem ez az ember valamilyen értéket, ami emel engem? Viszonzom-e ezt ugyan így? A kapcsolatok alapja, hogy emeljük-e egymást (és nem az anyagi dolgokra gondolok!!) Szívből el tudom-e fogadni szőröstül-bőröstül?? Vagy azért ha ez, meg az, meg amaz a tulajdonsága lenne vagy pont nem lenne, akkor jobban szeretném-e???

No, ezek a dolgok azok, amik azt jelzik, hogy nem szívből vagyunk valakivel… ezeket kellene most orvosolni ebben a hónapban!

Elfogadni és szeretni ahogyan van — vagy elengedni! Nehéz dió ez tudom :) 
Mégis szükséges a saját fejlődésünkhöz, a saját utunk megtalálásához :)

Saját út – mint szívbéli döntés…

Sokan azt mondják, azért nem csinálom azt amit szeretnék, mert, nincs rá időm, pénzem, nincs aki támogat, nem jön belőle annyi pénz amiből megélhetek a családommal, stb…

Ezek kifogások! Ha nem próbálod meg – sose fogod megtudni — és lehet sose kezded el a saját utadat járni…

Ha nincs éppen munkád, akkor miért ne kezdhetnél bele abba csak hobby szinten is ami lelkesít???

Ha van munkád és nem mered otthagyni az álmaidért sem, akkor napi 1 órában miért ne csinálhatnád azt amit szeretsz próba képpen???

Nincs veszteni valód!! Hallgass a szívedre :)

Vonzás és vonzódás…

Nem könnyű különbséget tenni–de azért van.

Vonzás: amikor valaki vagy valami vonz maga felé… Nem tudod az okát… lehet harcolsz is ellene… mint mágnes a tűt — mindig nyer az esetleges tiltakozásod ellenére is…

Vonzódás: amikor tudod, hogy mi az ami vonzó számodra benne… – tetszik a szeme, beszéde, viselkedése… vagy egy munkánál például tetszik a fizetés, a munkahelyi csapat, bármi….

Júniusban érdemes feltárni a dolgaid, kapcsolataid őszintén! Vonzás vagy vonzódás — esetleg kölcsönös vonzódás… Szeretet vagy szerelem?? Birtoklás vagy kiszolgáltatottság?

Légy őszinte magadhoz és tedd renbe a kapcsolataid érzelmi szinteken! 
A boldogság benned van — és IGEN, lehet el kell engedned egy csomó múltbéli sérelmet, teóriát, hogy megtaláld :)

Június 1 – vasárnap – Te tudod elkezdeni a változást a kapcsolataid minőségének javításáért!

2. hétfő- 3. kedd - Belső változások, belső és külső igazságok felszínre kerülésének ideje… Szembenézés a múltban elkövetett hibákkal, függőségekkel, azokkal a játszmákkal is amikkel mi tartunk függőségben másokat… A Pokol és a Mennyország bejárása, a különböző kapcsolataink érzelmi-lelki szintjeinek igazságát megtudva…

4. szerda – Pénz és igazság nap – üzleti dolgaink, projektjeink, karrierünk, elindításának napja

5. csütörtök –  A nagy kérdések feltevésének ideje a megfelelő személyekhez – hogy ne kísértsen a múlt és tovább tudj lépni a nem működő kapcsolataidból… Fontos nap, mindenféle dolgok, érzelmek tisztázására!

6. péntek – Új lehetőségek, jó kapcsolatok, boldog párkapcsolatok kialakításának ideje. Szerelmesek napja :) Hosszú távú eggyüttmködések elindításának ideje :)

7. szombat – Lelkiségünk, belső hanguk megismerése, meghallgatása időszerű :) A belső hitünk újra felfedezésének ideje. Felismerések, álmok, beszélgetések, “hirtelen másként érezni” emberekkel, szituációkkal kapcsolatban — teljesen normális változás :)

8. vasárnap – Teremtőnap :) –  Szeretet, szerelem, bőség, elérésének, megértésének napja, fontos a kommunikáció és a megérzés — főleg a múlttal, családdal kapcsolatosan, hiszen sokszor ezek a “külső körülmények” zártak el minket a szeretettől, bőségtől. Elkerülhetetlen a megbocsátás és az elengedés a saját boldogságunk eléréséhez!

9. hétfő – Teremtőnap :) – Munka önmagunkon, főleg az elengedésekkel kapcsolatban — hogy a régi helyére, be tudjuk vonzani, meg tudjuk teremteni a saját boldogságunkat :)

10. kedd - Változás, tanulás, új dolgok elindítása, amelyhez kell a töretlen belső HIT, hogy pont erre van most szükségünk!

11. szerda – Teremtőnap :) – Szívbéli döntéseink után elérhetjük azt a szeretetet, amire nem csak a vágyaink hajtanak, hanem lélekben is érezzük a kiegészülés, a közös emelés valódiságát… Fontos a belső hang meghallgatása, az álmaink, a döntéseink meghozatalához :)

12. csütörtök -  Ha ebben a hónapban, NEM a szívünkre hallgatva döntöttünk bármiben is — akkor ezen a napon szembesülünk az igazsággal… Lehet ez szerelem vagy munka, mindenképpen megtudjuk a valóságot. Nincs több titok, csak a csupasz – és néha fájdalmas – igazság. Ha ma pofont kapsz az emberektől, örülj neki :) mert mindenképpen a TE saját utadra visszaterelés a célja az Univerzum energiáinak.

13. péntek – Telehold – Pénz és bőség napja – Töltekezz fel a jó energiákkal (engedd el a rosszat!) mert napokig ennek a napnak az energiáit fogod kisugározni… ezzel fogod magadat és másokat építeni illetve rombolni (ha a rombolást és letargikus érzéseket erősíted teleholdkor.

Szerző: Manita - nevedbenasorsod.hu / kerekegeszember.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok