2015. január 21., szerda

Alapvető tudnivalók a fénytestről

-A fényút terápia alapjai-


"Őrizd és tekintsd testedet
fénnyel elárasztott,
csodálatos szentélyként!
-Az angyal üzenete- "Finom- és durva-anyagú test

Fizikai érzékszerveinkkel a valóságnak csak egy szűk darabkáját érzékeljük. Ezt az anyagi rezgésszintet nevezzük durva-anyagú világnak. A fizikai test természete szerint durva-anyagú.

E látható szint mögött azonban működik egy láthatatlan fényvilág, amely az isteni fényforrásból tör elő, és csodálatos módon együttműködik a durva-anyagú szinttel. Bingeni Szent Hildegárd leír egy látomást az örvendező angyali karokról - ő a különböző fényvilágok kilenc szintjét látta, s e szintek mindegyikének más-más feladata volt. Tudatunkkal titokzatos módon állandó kölcsönhatásban vagyunk a szellemi világokból ható erőkkel, akár tudunk erről, akár nem.
Finom-anyagú testünket folyamatosan átjárja ez a csodaszép angyalfény. Ekképpen mozgunk egy tündöklő, láthatatlan fénytest, az auránk közepén, amely oltalmazó fényköntösként vesz körül minket, és áthatja a testet. Ez az áramló fény az életerőnk.

A testi szem elől a fénytest rejtve van. Radiesztéziával, azaz ingával azonban mérhető, illetve tisztánlátással, azaz a harmadik szemen keresztül látható. Több méter átmérőjű, finom szivárványszínű fényteret képez a fizikai test körül. Valójában tehát sokkal nagyobbak vagyunk, mint hinnénk!

Gyakran előfordul, hogy észrevesszük egy ember rezgését, még mielőtt meglátnánk az illetőt, amikor az auránkba lép. Erőtereink ilyenkor egybefolynak. Az erőtér persze nem zárt rendszer, hiszen minden teremtményt összeköt egymással a mindent átfogó krisztusfény. tudatunkkal megnyílhatunk e mindent átható dimenzió számára, ha sikerül magunkban nyugalmat lelnünk, és elmerülnünk a téren és időn túli egységben. Mindennapos meditálással kibontakoztathatjuk magunkban ezeket a képességeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok