2015. január 25., vasárnap

Vasárnapi angyalkártya - Kívánj valamit

2015 január 25.

A mai angyalkártya igen fontos üzenetet hordoz mindannyiunk számára: A kívánságok beteljesülnek. Az angyalok serege és a Jó Isten maga is azon dolgozik, hogy a szíved minden kívánsága beteljesüljön. Ma arra kérnek az angyalok, hogy vizsgáld meg, mi az, amire a szíved mélyéről vágysz? Mi az, amit igazán szeretne a lelked? Fontos, hogy nem az egód kívánságai valósulnak meg, hanem a lelked vágyai. A lelkedből fakadó vágyak, amelyekre a szíved mélyéről vágysz olyanok, mint az útjelző karók, amelyekkel az életed útja van kikarózva.

Tulajdonképpen semmi mást sem kellene tenned egész életedben, mint vágyról vágyra, útjelzőről útjelzőre haladni. Ha így tennél, egészen biztosan megvalósítanád az összes életcélodat, egészen biztosan megérkeznél a saját boldogságodhoz, és ami a legfontosabb: egészen biztosan nyomot hagynál a világban. A világnak ugyanis épp olyan jó az, ha megvalósulnak a vágyaid, mint neked. A lelked  tisztában van az isteni tervel, és azt is tudja, hogy ha a vágyai megvalósulnak, akkor nemcsak te leszel boldogabb, de az isteni terv is közelebb kerül a teljes megvalósuláshoz. Tulajdonképpen nemcsak magadnak tartozol azzal, hogy megvalósítod a vágyaidat, és hagyod valóra válni a kívánságaidat, de a szerelmednek, a családodnak, a szeretteidnek és az egész világnak is.
Ma érdemes átgondolnod, hogy mik is a valódi vágyaid. Érdemes megfogalmaznod, hogy mire van szükséged, milyen eseményeket szeretnél átélni, mit szeretnél megvalósítani, mit szeretnél megkapni. Szánj rá néhány percet, hogy befelé figyelj, és felfedezd a valódi vágyaidat. Ne vágd most rá kapásból, hogy tudod, mik azok. Talán ismered őket, de talán nem. Talán mindet felismerted már, talán csak egy részüket. Talán a tudatod még az egy lépéssel ezelőtti vágyaidnál tart, vagy olyasmire vágyik, amire már rég nincs is szükséged. Szánd ezt a napot arra, hogy frissíted a vágyaidat, a kívánságaidat. Ha pedig ezzel megvagy, akkor érdemes átadnod a kívánságaidat az angyalaidnak, hogy ők megvalósíthassák ezeket, és csodát tehessenek az életedben.

Használhatod ezt a fohász, vagy elmondhatsz egy ehhez hasonlót a saját szavaiddal is:
Drága angyalok! Szívből jövő vágyam az, hogy...[itt mondd el a kívánságodat]. Kérlek benneteket, hogy segítsetek nekem abban, hogy ez minél előbb valóra válhasson. Jól értelmezhető jelekkel mutassátok meg nekem, hogy mik azok a lépések, amelyeket én megtehetek a vágyam beteljesüléséért. Ti pedig a láthatatlan világban szőjétek úgy az események és összefüggések szálait, hogy ez a vágyam minél előbb megvalósult kívánságként jelenhessen meg a fizikai valóságomban. Hiszem, és tudom, hogy a vágyam beteljesülése a boldogságom mellett minden érintett és az egész teremtett világ jól-létét és felvirágzását szolgálja. Kedves angyalok, köszönöm a segítségeteket és a feltétel nélküli szereteteteket.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mágikus sellők és delfinek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Ha szeretnéd megismerni az Őrangyalodat, és ha szeretnél megtanulni együtt dolgozni vele, érdemes eljönnöd az Angyalok és Arkangyalok című angyaltanfolyamra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok