2015. január 27., kedd

Végtelen Lehetőségek Éve :)

Szerző: Manita - nevedbenasorsod.hu / kerekegeszember.hu

Ennek az évnek az energiája a 8-as szám rezgését hordozza.

Ez a VÉGTELEN LEHETŐSÉGEK száma :)

Cselekvő szám, tehát minden megvalósítható amiért teszel, amit megalapozol, újraépítesz vagy MEGTEREMTESZ :)

A Teremtés éve

Egy kis érdekesség rögtön az elejére :)

Minden Teremtéshez egy meghatározott frekvencia szükséges ami a mozgásban lévő ENERGIÁBAN, geometriai alakzatonként megtalálható.

A szakrális geometria szerint a platóni testek nyolcszöge az oktaéder.

A mértani formák a spirituális létezés megnyilvánulásai, nem egyszerű jelképrendszerek, hanem a szellem az erő és az anyag –vagyis a valóság összetevőinek fizikai, térbeli, formái

A szakrális geometria olyan geometria, holisztikus tudományág, melynek szentsége annak nyilvánul meg, aki megfigyeli, észreveszi – akinek van szeme a LÁTÁSRA. Jelentését úgy is magyarázzák, hogy: Isten nyelve, AKI azokhoz az emberekhez szól, akik felfedezik és használják…

Oktaéder:

2 dimenziós rombusz vagy 3 dimenziós “dupla piramis”. Fénymag a spirituális megközelítésben. Szakrális geometriában a kocka duálisa. Az 5 szabályos test egyike mely a levegő elemnek felel meg. Rovás “K” és káró a francia kártyában. Ásványok közül ilyen alakban fordul elő: arany, franklinit, gyémánt, króm, kuprit, magnetit, piroklor és spinell. –- (Világbiztonság.hu )

Tehát:

4 rombusz (A rombusz szó görög eredetű – „forgó tárgy” szóra vezethető vissza.) vagy

8 szabályos háromszög

12 éle és 6 csúcsa van

Mit jelentenek a számok?

4 — a Rend és a Teljesség – az Ember száma aki uralja a 4 Elemet

8 – Végtelenség, Bölcsesség, az Univerzális Rend száma

12 – DNS száma – a Teremtést jelképezi, a Tér és az Idő szimbóluma

6 – Szeretetszám, az Univerzális Harmóniát, Egyensúlyt szimbolizálja

A platóni testek közül az oktaéder a mentális sík modellje (a mentál szféra, jelenti az én-tudatot, a halhatatlan Szellemet, amely az Akashából ered – idő és tér nélküli)

Miért fontos ez?

Ha a testek, mértani formák, a létezésünk megnyilvánulásai és a hozzájuk tartozó számok értelmezése, hatással vannak a VILÁGRA, az évre, az emberekre, a gondolkodásra, érzésekre, cselekedetekre – akkor meghatározzák, a lehetőségeinket, a Világképünket, annak az ÉRTÉKÉT ahogyan én ÉLEK, Te ÉLSZ vagyis a mi együttes szellemiségünk megalapoz, rendbe tesz és megnyilvánulhat a Végtelen Lehetőségek évében :)

Persze ehhez mindannyian kellünk :)

Mert én hiszek abban, hogy SÚLYA lesz ennek az évnek az Egyéniség és az Összekapcsolódás szintjén is mindannyiunk életében, hiszen minden szám a RENDRŐL szól :)

A Végzet éve…

Biztosan észrevetted, hogy tavaly szeptember óta dőlnek össze a környezetben vagy nálad is a kapcsolatok… Ez bizony még idén is tart és február végéig intenzíven hat… Még mindig fontos tanulnivaló az elengedés és a megbocsátás, hiszen ezek felszabadítják a leterhelt lelkedet és így új életerő költözhet be az elengedés után az életedbe. Aminek-akinek megbocsátasz és elengeded, annak helyén egy TÉR, egy nagy lehetőség helye születik meg – amit megtölthetsz a végtelenül sok lehetőségeddel :)Amit nem engedsz el – az még nagyobb feladatot, kihívást jelent ebben az évben… Lehet, hogy fenékig iszod a méregpoharat – mert csak ebből értesz – de lehet, hogy kinyílik a szemed és Te sem érted, hogy mi a fenéért nem tudtad eddig világosan látni, hogy nincs helye ennek vagy annak az életedben… – és könnyedén elengeded ami szorít, amit már rég kinőttél… ami nem is a Te ÉLETED…

Valaminek a VÉGE mindig egy Új Lehetőség kezdete :)

IGAZSÁG éve, (szembenézni önmagunkkal) vagyis 2015 az ÖNISMERET és Önmegismerés éve is :)

Közeledni Önmagadhoz, sok ÚTON tudsz :) Talán a legegyszerűbb és legnehezebb, amikor a szívedben lévő szeretetre hallgatsz … A SZERETET az a FÉLELEMNÉLKÜLISÉG, ami megmondja minden helyzetben, hogy mit kellene tenned – HA nem félnél!

Az IGAZ dolgok kerülnek előtérbe… például az IGAZI Önmagad :) Tudod… az a lecsupaszított, álarcok nélküli pucér, sebezhető lelked…

…és meg kell küzdeni a félelmekkel… azzal, hogy kihasználnak… hogy elhagynak ha felfeded magad… azzal, hogy nem felelsz meg így védelem és álarc nélkül….kiderül, hogy gyáva vagy… hazudsz önmagadnak és másnak— és persze előtted is megmutatkozik a környezeted igazi arca…

Hiába minden jól megépített falad – és hiába mások betonbástyája – átláthatóvá válunk mindannyian…

Félelmetesen sérülékenyek vagyunk. Már most is…

Megfigyelted-e, hogy jobban fájnak a szavak? Hogy könnyebben sírsz? Hogy hangosabban kell kiabálnod, hogy lássák, hogy Te vagy még a főnök? Még nem telt el egy hónap sem ebből az évből és már látható, hogy a HARMÓNIA amire törekedtél nem tartható fent a szokásos játszmákkal, önbecsapásokkal…

Mert nem volt igazi harmónia…

Bekalibráltuk, hogy ha így megy így viselkedem, akkor ezt és ezt a nyugalmat, figyelmet, szeretetet, bármit… megkapom…

DE ez most mind beborul…

Szajkóztuk a változást – mármint, hogy milyen jó lesz ha a MÁSIK majd megváltozik – de MI magunk (az énünk vagy egónk) egyáltalán nem akart változni… Hmmm… minél jobban nem akarjuk (mert csak a másik a hibás) annál inkább nehezebb lesz a felelősségvállalás. Annál később lesz harmónia bennünk, minél inkább nem akarjuk a tisztázó beszélgetéseket, a vihart, a bili kiborulását, a szakítást… csak az akaratunk érvényesítését erőltetjük – vagyis rettegünk a veszteségtől…

Hány éve cipeled? Hányadik kapcsolatodban rejtegeted önmagad valódiságát? Mit mondanál a párodnak, főnöködnek, anyósodnak HA NEM FÉLNÉL?

Noo, pont ezt kell kimondanod ebben az évben! Mert ez a TE igazságod :) Nem az amit a másik hallani akar…

Bizony-bizony, neked is megmondják majd… kapkodhatod is a fejed :)

KARMA oldás éve – hogy mindenképpen megértsük életünk ismétlődő leckéit…

Miért születtünk ebbe a családba – miért választottuk ezt az édesanyát és édesapát? Mit kell megtanulnunk, hogy NE ismételjük tovább?

A szülőkkel való kapcsolatunk sokunk számára nagyon nehéz megpróbáltatás. Ha már nem élnek, akkor tudat alatt visszük tovább a mintát a párkapcsolataink ismétlődésébe…

A karma letétele csak elfogadással, szeretettel, megbocsátással történik. Hogyan is érthetnéd meg ha nem tudod elfogadni ami már megtörtént, amit tettek veled vagy tettél magaddal ??

Édesapánkkal való viszonyunk értése – és megbocsátása elindítja a bőség, a pénz áramlását a hétköznapokban…

Édesanyánk karmikus tanításának megértése, megbocsátása által tudjuk megélni a teremtőerőt, a női teremtői minőséget, a gyarapodás varázsát és a kapcsolataink javítását is.

A saját sorsod, leckéid megértésére sorban kapod a feladatokat, emberek, érzések, félelmek, függőségek formájában… A karma oldása az IGAZSÁGOT jelenti – megtalálni, megmutatni, felelősséget vállalni azért AKI valójában vagy!

Tudom, ismétlem magam – de a TUDATOS megbocsátás a kulcs… magadnak és másoknak is… Nincs álarc, nincs félelem, nem kell megfelelned senkinek, nincs gátló tényező a végtelen lehetőségekhez – Szeretetben VAGY – és NINCS már karmád… HA megérted, feloldottad!

Szeretetben VAGY – azt jelenti, hogy szereted Önmagad – és nem az önzésről beszélek!

Figyelsz magadra – a testedre, lelkedre – mert FELELŐS vagy Magadért… és elsősorban csak magadért! Utána jöhet a párod vagy a gyerekeid! Ha magadat szereted és elfogadod, akkor tudsz másokat szeretni és elfogadni!! Ahhoz, hogy magadat szeresd, MEG KELL ISMERNED ÖNMAGAD és el kell fogadnod azt AKI vagy!

A Szeretet az Figyelem, a Szerelem az Bizalom :) Önmagadban és a másikban és a Szeretetben is… de Neked kell KEZDENI, a figyelmet és a bizalmat is áramoltatni, megelőlegezni MAGADNAK aztán másoknak! Ugye érted??

Az IDŐ felgyorsult… észrevetted? Tavaly még 2 hónap kellett, hogy felismerj egy szituációt, helyzetet, emberi minőséget vagy játszmát – az idén elég rá egy hét…

Ez főleg az új tapasztalásaidra, ismeretségeidre igaz… Gyorsabban felismered, hogy kivel, mélyíted el a viszonyod és ki az akivel futó ismerős maradsz csupán. Rövid idő alatt jobb emberekkel kapcsolódsz és haladsz előre a dolgaid, problémáid megoldásában :)

Jobban hiszünk önmagunkban és ez a HIT összekapcsol majd nagyobb tömegekkel, egyéni kapcsolódási pontokkal… tartós barátságok és ismeretségek szövődnek amik szeretet alapon működnek. Ezek a gyorsabb felismerések segítenek majd a régi, a több évtizedes kapcsolataink feloldásában, megértésében és elengedésében is.

A több éves kapcsolatok, házasságok, munkák, kötöttségek „elemzésénél” általában homokba dugjuk a fejünket és nem merünk változtatni… mert olyan régen fáj, hogy már hozzászoktunk… elviseljük a napi pofonokat, a TÁRSAS MAGÁNYT, a csendes várakozást, (mindent elviselünk csak változtatni, hangot adni ne kelljen) hiszen már az életünk részei… belefér a megszokásainkba…

Hmmm… ez is függőség… ehhez is bátorság kell, hogy szembe menjünk az eddigi önmagunkkal…

…és IGEN – egyre több és több jelet kapunk, egyre rövidebb idő alatt – hogy a régi kapcsolatainkat is megoldjuk, meglássuk, elengedjük, eloldjuk…

Vagyis ebben az évben NEM fog beleférni már a komfortzónánkba, hogy semmibe vesznek mások minket – és az sem, hogy mi ezt tegyük bárkivel is!

Fájni fog amikor ki kell állnod magadért és el kell mondanod, hogy mi NEM JÓ Neked :) Hiszen lerombolod másokban azt az illúziót, hogy Te azért vagy szerethető mert mindent elviselsz, kibírsz.

Igen – lehet, hogy elhagynak, kidobnak – mert akkorát csalódnak benned… Valóra válik a rémálmod, hogy „EGYEDÜL” kell tovább menned… hogy egy olyan álcádat szerették, aki nem is Te vagy… és szembesülnöd kell azzal is hogy esetleg, NEM is szerettek soha – hiszen nem is ismertek meg, mert olyan baromira jól titkoltad a gyengeségeidet!! Húúú mekkora karma ez is – Leteszed végre, vagy cipeled míg belerokkansz?

…és ez fordítva is igaz – észre kell venned, ha csak egy álarcot szerettél… vagy nem is szerettél senkit, mert nem vetted a fáradságot, hogy megismerd Őt valójában!

Az idő pedig rohan tovább… és segít neked, rendbe hozni a SAJÁT életedet – mert semmi nem maradhat olyan mint régen volt!

Fontos, hogy emlékezz erre amit írok – ha a fejedhez vágják, hogy egyedül maradsz ha nem viselkedsz „megfelelően” – akkor tudnod kell hogy MÁR nincs olyan, hogy egyedül! Az tuti hogy nélküle maradsz -DE kapcsolódni ezentúl mindig fogsz tudni valakihez vagy csoportokhoz… lélek vagy szellemcsoportokhoz… azonos rezgésűekhez…

A REND, a Rendeződés, a Kiegyenlítődés éve is :)

A nyolcas szám és a szakrális geometria oktaéderének ránk ható rezgései is a Teremtőenergia megnyilvánulásai. Minden tapasztalás, elszakadás, megbocsátás és szeretetrezgés áramoltatása után visszatalálhatunk a forrásunkhoz (Istenhez, Isteni részünkhöz, az Univerzumhoz vagy a Magasabb Intelligenciához – mindegy hogyan nevezzük)

Az Élet Rendjében hinni – a Szeretetben és a Végtelen Jóban – ez bizony az Emberi BEAVATÁS része :) Itt most nem a jó pénzért vett beavatásokról és a drága tanfolyamok megvilágosodásokról beszélek! Megint a HITről van szó, ami csiráját bontogatja mindannyiunkban :)

Hinni a Szeretetalapú kapcsolatokban és úgy alakítani a saját életünket, hogy átminősítsük a régieket (vagy elengedjük) illetve új kapcsolatok terén csak ilyen magas minőségűeket alakítsunk ki ezután.

Ennek a Beavatásnak az alapja a Szeretetben való HIT – vagyis a Félelemnélküliség – ami Felelősségvállalással jár – Önmagad, a Gondolataid, Érzéseid, Cselekedeteid, RENDBETÉTELÉT jelenti – hogy ezt elérd, fenntartsd, és MÁSOK felé is áramoltasd, megmutasd! Ahogy ez személyenként elkezdődik, megtörténik – elindul a Kiegyenlítődés egyénenként és a Világban is :)

(és most ezt végigolvasva, rájöttem, hogy ebben a pár sorban benne van minden erről az évről, a feladatainkról – szóval felesleges volt amit előtte írtam és amit ezután fogok – úgyhogy ne is olvasd tovább – csak ha akarod :) )

A Bőség és a PÉNZ éve

Bőség és Boldogság :) Ez az összetartozás, az EGYSÉG képe, amely a test-lélek-szellem kiáramlása önmagunkból. ADÁS. Adom amim van. Tudok adni Neked :) Mindegy hogy mit – értéket, bőséget, magamból – pénzt, szeretetet, figyelmet, mosolyt, tudást, bármit… Adom, mert nekem ebből van – kiegyenlítem a különbségeket, a TERET közöttünk. Nem azért mert Te kevesebb vagy – hanem mert MÁS vagy – Neked másból van ADNI VALÓD… Lehet, nekem nem is tudsz adni, hanem valaki másnak… és Ő is majd másnak ad – de valakitől én is megkapom amire szükségem van, hogy Egységben legyek magammal-veled – sokakkal… Figyelek Rád mert Szeretlek… Együtt is Bőségben vagyunk :) Rend Van.

Hiszed?

Mert csak akkor VAN :)

Hmmm… pénzből élünk… – és lehet, hogy valamelyik hónapban nem tudjuk kifizetni a számláinkat.. és haragszunk a Világra meg az émászra, távhőre meg a munkanélküliségre (bankok, gazdag barátok, pártok, anyós…ésatöbbi) Haragszunk, félünk – nem vagyunk szeretetben… nem adunk senkinek semmit… fogunkhoz verjük a garast, a mosolyt, a jó szót… begubózunk… és kezdődik minden elölről (tudom mert tapasztalom)

Akkor nyissunk, engedjünk el, higgyünk – a rezgés VAN… a Bőség VAN és pénz is VAN.

HOL????

A cselekvésben. A jó gondolatokban, ötletekben, a fejedben… a társakban, akiket megtalálsz ehhez. Az Adásban… az őszinteségben… a szeretettel végzett munkában… az összetartozásban…

––– és igen – én még azt is hiszem, hogy a hülye oktaéderben is ott van, amely a Teremtés rezgéseit látható formában testesíti meg ebben az évben :)

Hiszek – így az anyagi és szellemi dolgok összekapcsolódnak, egyensúlyba kerülnek – és az Emberek megtalálják a Végtelen Lehetőségeket Önmagukban, a Szeretetben, egymás segítése, FELEMELÉSE által …

Igen – Pénz VAN – úgyhogy kérd el a munkád, terméked, ötleted, árát :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok