2015. március 2., hétfő

Március - Kikelnek a magok :)

Szerző: Manita - nevedbenasorsod.hu / kerekegeszember.hu


A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A  :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

Márciusban 5 nagyon erős Teremtőnap energiái hatnak ránk, de még 3 csodás “újrakezdő nappal” is megajándékoznak minket a rezgések :)

A női energiák hónapja amelyben fürdőzhetünk, lubickolhatunk, ha februárban sikerült elengednünk, lezárnunk, helyretennünk, a kapcsolatainkat… a feleslegesen cipelt dolgainkat – amik már nem vittek előre…

Sok nehézség volt a múlt hónapban… de már tisztul az ég, valami mozgás, energiaáramlás elkezdődött :)Legfontosabb rezgések ebben a hónapban: Szeretet, szerelem, bőség, kreativitás, kommunikáció, kapcsolatok építése, felvirágoztatása… és mindez a NŐ, a női energiák kiáramoltatásának, megélésének időszaka :)

Kikelet Havában valóra válthatóak azok a dolgok amiért tudunk küzdeni, kitartani, cselekedni!

..és ez nem mese most… és nem is üres fecsegés vagy általánosítás! Tedd a szívedre a kezed: hányszor cselekedtél magadért ebben az évben? Hányszor álltál ki önmagadért?

Hányszor adtál esélyt – nem gondolatban – hanem valami újat cselekedve… valamit változtatva??

Mert leírni meg beszélni róla könnyű — de megtenni baromi nehéz :) Tudom, mert írjátok…és én is könnyebben írom le mint ahogy megteszem – DE már muszáj valamit vagy mindent másképpen csinálni, mert csak ez visz előrébb :)

Március 3. keddváltozás és változtatás ideje, amikor minden angyali segítséget megkapunk, hogy Önmagunk lehessünk – és el tudjuk fogadni mások igazi arcát is :)

5. csütörtök – Telehold – az egészségé és a lelkünkké a főszerep :) Hogyan látjuk önmagunkat (egésznek, betegnek, félnek, cselekvésképtelennek, lustának, várakozónak…stb…)

Fontos, hogy egységben érezzük magunkat, teljesnek, szépnek, jónak… mert ezeket a rezgéseket “állítjuk” be a testbe is… A Telehold jótékony rezgései 2 nappal előtte és utána is teremtőerővel hatnak ránk! A mostani Telehold az érzelmi életünk rendbetételét segíti :)

8. vasárnap, 16. hétfő és 26. csütörtök – az újrakezdés energiáit hordozzák a test-lélek-szellem szintjein :) Fontos észrevenni, hogy mennyire befolyásolnak más emberek! El tudnád engedni a másoknak megfelelést?? Alkotsz-e még saját kedvedre égő vággyal dolgokat… verseket… ételeket…? Vedd elő, kezd el csinálni azt amit nem mertél megtenni, megmondani… amit nem mertél szenvedéllyel megélni!


11. szerda – Teremtőnap :) – Lezárás ideje… olyan dolgoké, embereké, kapcsolatoké, amik nem visznek előre… Igen – lehetséges, hogy ez áldozattal jár, mert a döntéseket nekünk kell felvállalnunk és sok embert elveszíthetünk akaratlanul is – de sajnos nincs új és nincs megváltás áldozatok nélkül…

20. péntek – Újhold és Tavaszi Napéjegyenlőség :) – Az új élet szimbóluma Újhold kíséretében érkezik – ami megsokszorozza az energiákat bennünk, céljaink megvalósításához :) Hallgass a szívedre :) A jó irányba szárnyalás megkezdődik ha nem másokat utánozol… nem nekik akarsz megfelelni. Fontos a HIT, a rend benned és körülötted.. és mások segítése, felemelése :)

22. vasárnap – Teremtőnap :) – Szerelem ideje, amikor a férfi és női energiák kiegyenlítődnek, közös célok felé egy irányba kezdenek el hatni :) Ha éppen ellenkező irányba húzzátok a szekeret a pároddal, akkor ideje elgondolkodnod, hogy a megfelelő ember mellett, a saját életedet éled-e! Harmónia megteremtésének ideje, kint és bent :)

29, vasárnap – Teremtőnap :) – Munka és siker – amikor is (újra) el kell engedned azokat a dolgokat, amik nem a TE életed részei… mert hátráltatnak abban, hogy megéld azt aki valójában vagy! Művészetek, szépség, kreativitás, anyagi javak, tervek, elkezdésének, megteremtésének ideje :)

Az, hogy Önmagad magvait szórod-e szét vagy továbbra is álruhát, álarcot, viselve próbálsz megfelelni – ezt a lépést kell(ene) meglépni az Újjászületés hónapjában :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok