2016. március 1., kedd

Március és Április:)

Kikelet Havában kikel minden mag amit Te ültettél :)

Lehet nem tetszik valamelyik??


Hmmm.. az egód mondja a magáét, hogy a rendszer… az anyós… a párod… meg az tanáraid hibája…

Ne dőlj be!! A Te ÉLETED… a te sikered… a te betegséged… a te párod… a te magányod… – te ültetted, te locsoltad!! Tiéd a felelősség, azért, ami kikelt belőle!

Szelek Havában a rendrakás az első :) A szél felkapja és elviszi minden félelmed, fájdalmad –ha odaadod neki!

Nagy tisztítást végez ez a 2 hónap Önmagunkban. Szembesít azzal ami VAN… vagyis gyakorolhatod a megbocsátást, az elengedést… Oda tudod-e adni, ami nem a Te életed része csak felcímkéztél egy történést egy védelmi fallal -és most próbálod minden nap bizonygatni az igazadat??

Március és Április, a női és a férfi rezgés-minőségeink megélésének, harmóniába hozásának ideje… Igazából ez csak annyit jelent, hogy márciusban a női energiák ki akarnak szabadulni, (ha elrejted, tagadod őket) például a férfiakban is az együttérzés, sírás, beleérző-képesség, érzelmeinek… a szeretetnek a megszokottól erősebb kimutatása… a velük történtek megosztani vágyása… Míg áprilisban a férfiasabb tulajdonságok, pl.: a tervszerűség… ok-okozat alapján „felállított” érvelés, gondolkodás, cselekvés… erőteljesebb vezetési képességek kimutatása tör(ne) felszínre.

Mindenkiben ott él mindkét minőség, csak megtanították nekünk még gyerekkorban, hogy elnyomjuk, mert „nem jók” egyes reakcióink (pl.: a fiúknak nem illik sírni (mert az olyan lányos) és a lányoknak be kell fogni a szájukat (mert „hallgass” a nevük))

Szóval kaptunk egy jó nagy adag tanítást, ami nem az őszinte énünk kimutatása –ami vagyunk– hanem csak valakinek meg „kellett akarni” felelni–ezért úgy kezdtünk el viselkedni, ahogyan elvárták tőlünk….

Itt az ideje, hogy jó mélyen magunkba nézzünk és elkezdjük letenni ezeket! Már nincs rá szükségünk :) Ezek álarcok, titkok, falak lettek az évek során és nem a valódi lényünket fejezzük ki a védőbástyáink mögül.. Így hogyan is várunk el őszinteséget mástól, ha mi sem mutatjuk ki az érzéseinket, érzelmeinket vagy a vezetői tehetségünket??

Keressük a boldogságot – „valaminek, valakinek, az elérésében” miközben a bennünk lévő falaktól való megszabadulás vezet el a boldogság forrásának felfedezéséhez :)

Aprócska dolgok ezek, melyek a valódiságunk, egyedi lelkünk kifejeződései :) Azt gondolod a boldogság (egészség, gazdagság, bármi…) el van zárva előled valami óriás lakattal, ezért kívül keresed – közben meg ott ÉL benned a mások és saját magad által épített falaid között… Nem elérni, megszerezni kell a boldogságot kint a világban valakitől, hanem magunkba kell lebontani minden falat, félelmet, hogy bárkinek is meg kell feleljünk!

…és ha most megint elkezdesz másokra mutogatni, hogy ők mondták miként kell viselkedned, (megint kívül keresel- csak most bűnbakot) akkor nem értettél meg… A múlt, elmúlt!

Mutogatni tudni kevés, hogy ki a HIBÁS!

Tapasztalnod kell, hogy TE tudod lebontani a korlátaidat!

Most :)

szárnyalni fogok

Mi a szükségleted?

Mi a vágyad?

A fenébe– az emberek a szükségleteik helyett a vágyaikat elégítik ki… ez itt a visszásságok táptalaja… és ilyenkor csodálkozunk, ha összeomlik egy kapcsolat…

hmmm… mert a vágyak a jövőben élnek – és nincs is velük semmi baj!! 
– csak ha AZONOSULSZ velük.

… lehet egyetértesz, bólogatsz, aztán holnap visszamész a saját falaid közé, mert betojtál, hogy minden megváltozik és összedől az életedben ha leveted az álarcaidat, eldobod a vágyaidat (hiszen ebben a változásban nincsen pénzbeni haszon, túl bonyolult is… nehéz is… bizonytalan a vége… no meg időd sincsen rá… )
 – jó neked az állóvíz amibe vagy…

…aztán három nap múlva érzed a sürgetést a változásra ezért betervezed kb. 
2 hónap múlva,,,

nos… hajrááá… halogass nyugodtan :)

légy lusta…

tudod, aki halogat –az sose önálló… az mindig 
IRÁNYÍTHATÓ… félelembe tartható!

Mondok pár rossz hírt:

– az idő sosem lesz megfelelő semmilyen változtatásra – ha benned a döntést nem követi cselekvés…

– a dolgok összedőlnek ha hazugságra, önbecsapásra épültek

– a remény is várakozást jelent – nem pedig cselekvést – a halálodig várakozni, hogy végre ÉLJ – nem olyan jó buli!!

– önálló gondolkodás… hmmm… ha nem a saját érzéseidre hallgatsz a gondolkodásod sem önálló!!

Sose mondtam, hogy ez egyszerű – bár egyetlen pillanat alatt lehetséges :) Egyetlen dolog, egyetlen erő szükséges hozzá… odaadni a múltnak a játszmáid forgatókönyveit arról, hogyan kéne élned és ÉLNI azt a végtelenül őszinte lényt, akinek születtél :)

Tudod :) Aki azt tudja mondani, amit érez:

Igen…

Nem…

Bocsánat…

Csodálatos érzékeléssel születtél! Használd!

Te is érzed sokszor a villamoson vagy nagy távolságban valakitől… bárhol, hogy a lelkek kommunikálnak (idegenekkel és ismerősökkel is)

Mindent tudsz – ösztönösen érzel, mindenkivel, mindennel kapcsolatban – csak Te nem akarod figyelembe venni – megtagadod az érzéseidet és felülírod a „teremtő” gondolataiddal a képességeidet –és elkezdesz megteremteni egy gondolkodáson alapuló világot… szabályokkal… titkokkal… falakkal…

Ugye, 20 évvel ezelőtt is tudtad, mikor hozzámentél, hogy iszik és agresszív?

Ugye, az első leveléből tudtad, érezted, hogy NEM hozzád való?

Ugye, sokszor érezted, hogy csak a pénzed kell neki?

Ugye, csak másoknak akartál bizonyítani, hogy azért is megszerzed?

Ugye, csak nem akartál egyedül maradni?

…és még folytathatnám….

Megnyirbáltad a saját szárnyaidat! A múltban ragadtál… azzal a titkos gondolattal, hogy majd te megváltoztatod, megjavítod, a másik Embert… Most meg ragaszkodsz a megszokotthoz, ahelyett hogy tisztán kommunikálnád a valóságot…

Azt, hogy nem sikerült… mert nem őt kell megváltoztatnod – hanem magadhoz kell őszintének lenned :)

Csak így derülhet ki hogy nem vagytok egymáshoz valók… hogy tovább kell lépni… vagy az hogy őszintén kimondva a dolgokat emelni, szeretni, építeni, tudjátok egymást :)

Mikor ÉLÜNK?

Amikor elfogadjuk ami VAN :) Megengedjük másoknak hogy azok legyenek akik akarnak… olyan ruhában, házban, családban, játszmákban éljenek amiben akarnak… nem várjuk el, hogy megfeleljenek, segítsenek nekünk… – de mi már nem akarunk nekik imponálni, mert VAN egy csodás, megfelelni vágyás nélküli SAJÁT életünk :)

Örömmel töltenek el a saját felismeréseink… lehetőségeink, melyek energiáit felturbózzák a letett terheink, álarcaink után maradó őszinteségünk :) Kapcsolatainkban vállaljuk az érzéseinket, ha nem mások elvárásai szerint történnek a dolgok akkor is. Nincsenek szabályok ami ellen védekezni kell, nincs szükség irányításra csak el kell fogadni ami VAN – és így megtapasztalhatóak, megbeszélhetőek, a valódi érzéseink, érzelmeink :)

… a Teremtésünk akarás és ellenállás nélkül történik… már nincsenek korlátok… :)

A férfinépnek (nem csak márciusra) – a történéseket mindig egy érzés, érzelem követi először – ha lebontod a falaidat – akkor ezt őszintén tudod felismerni, kimutatni, kommunikálni… Ez vagy Te!

És csak ezután jön a gondolkodás! A TE gondolataid a Te világodat teremtik meg – de ha az érzést megtagadva csak gondolkodsz és döntesz – akkor megint a hazugságok védőfalait építed.

A női népnek (nem csak áprilisra) – amikor elönt egy érzés, NE ragadj bele – gondold át, itt és most a jelenben… Ne sírdogálj a múlton… ne vágyakozz vagy félj a jövőtől – hanem itt hozz egy döntést, amit kövessen a cselekvésed!

Bölcsesség, Valóság Évében vagyunk :) Mondhatni ez a világmegváltás ideje :) Konkrétan a Te saját világod megváltásának ideje!

A benned lévő Világért csak TE tehetsz valamit! A bennem lévőért Én :) Ha boldogságot akarsz a világban, akkor először belül hozd létre… Ha békét… harmóniát… szeretetet… bármit – akkor azt hozd létre Magadban :) Én is ezt teszem…

…és már ketten vagyunk, egymást nem is ismerve… Semmilyen összefogás NEM kell… csak meg kell élni a bennünk lévő energiákat… el kell fogadni, amit megtagadtunk eddig… és el kell engedni amit félelemből építettünk…

Úgyhogy indulás!! Éld meg a csodás lényed – tudd, hogy egyedi és különleges vagy – ne akarj beállni a sorba és bárkinek megfelelni ! Erről szól ez a két hónap: a benned lévő rezgések megéléséről… a kincsről, amitől különleges, egyedi, tűzzel teli Világodat újra megélheted – és így csodás egyedi kapcsolatokat alakíthatsz ki :)

Ui.:

Cselekvő hónapok, melyek a tisztulást, tisztázást hozzák a kapcsolatokban és a Női-Férfi minőségeink megélését, elfogadását, segítik. Bőséghozó időszakok, mind ötletekben, kapcsolatokban, kommunikációban, aprónépben és pénzben is – ha őszintén, a szívedre hallgatva éled az ÉLETED :)

.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok