2016. április 12., kedd

A VÖRÖS KÍGYÓ HULLÁM - 2016-04-03 - 15

9, 4, 3, 16, 7  -  9, 4, 6, 19, 1
Ismét új spirálba, egy igen intenzív és izgalmas időszakba lépünk.

2016. 04. 03. -  2016. 04. 15.


A Vörös Kígyó energiája a kövekező.

"Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtőző bölcsességre és tapasztalom meg életerejét."

Újrakezdés, megújulás vár ránk.

Ezeken a napokon felébred belsőnk életereje és életkedve. A férfiban a szexuális szenvedélyt, a nőben pedig a termékenységet ébreszti fel a kígyó.

Ne féljünk belevágni új dolgokba, vagy megújítani a régit. A Kígyó segíti életünkben az ösztönösséget, beindítja energiáinkat, feltölt élettel, életkedvvel, szeretettel és szenvedéllyel. Chicchan /a Kígyó maja neve/ szimbóluma a kígyó, mely a gyógyulást és a teljességet jeleníti meg.
Szexualitás, életerő, ösztönösség, a megújulás képessége, dinamizmus.

Ha meg jelennek a kígyó árnyai: az élet lebecsülése, életuntság, önmagunk szeretetének és tiszteletének hiánya, túlzott kíváncsiság, bizony foglalkoznunk kell ezekkel az elakadásainkkal. Mint mindig, figyeljünk a jelekre, s változtassunk, ahol kell.

Mint minden Hullámban, az első nap a legerősebb, hiszen ez a pecsét háromszorosan van jelen. Viszont a Maja Naptár egy olyan részéhez jutottunk, mely bizony nem mindennapi. A Kígyó Hullám második napján kezdődik a Tzolkinban az az időszak, amikor tíz Portálnap követi egymást, felturbózva a Kígyó energiáit. Ezek a napok lehetőséget nyújtanak ahhoz, hogy megújítsunk mindent magunk körül. Mintha egy örvénybe lépnénk...

Merüljünk el benne, fürödjünk ebben a kitörő életenergiában...lépjünk át a mindennapi gondokon, fájdalmakon, elakadásokon. Nézzünk a szürke hétköznapok mögé, ahol ott sejlik az igazi ÉLET, mely ránk vár. Az új lendületnek, a változásnak, a gyógyulásnak /testi és lelki szinten/ a megújulásnak van itt az ideje. Az Univerzum segítő energiái érkeznek hozzánk, nyissuk ki a szívünket a befogadásukhoz.

Hajrá!

Böjtös-Tölgyfa Mária

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok