2016. szeptember 29., csütörtök

Ébressze fel az intuicíóját

A hangszer húrjai képesek arra, hogy hangot adjanak ki, de kéz is kell hozzá
amely megpendíti őket-

-I-Ging

Ha azt kérdezzük, miért fontos még az elengedés, a másik válasz erre az intuíció. az intuíció adománya csak annak adatik meg, aki képes megszabadulni a mindennapok terheitől, a gondoktól, a stressztől és az aggodalmaktól, egyszóval: aki megszabadítja a lelkét.

Az intuíció az ember lelke mélyén jön létre.

Minden emberben megvan ez a lehetőség, ám a legtöbb ember szinte letemeti magában. Elveszítik az intuíciójukat, mert a hétköznapi hajszában csak az anyagi javakat kergetik. És a látszat mögötti lényeg, amit eredetileg mindenki önmagában hordoz, elsikkad és elfelejtődik.

Az intuíciót akár belső hangként is értelmezhetjük. az intuíció olyasvalami, amit nem tudunk megfogni, mégis jól érezzük. Ha megtanul a saját belső hangjára hallgatni, akkor hatni kezd az intuíció is.

Ha valaki intuícióból cselekszik, az érzésből cselekszik. Az Ön belső hangja vagy magasabb énje, akárminek nevezzük is, pontosan tudja, milyen is Ön valójában, tudja, mit akar, és felveszi a külvilág rezgéseit is.

Ha pedig az intuíciójára hallgat, akkor a megfelelő pillanatban a megfelelő lépést fogja megtenni, mert az intuíciója pontosan tudja, melyik ez a lépés.

Az intuíció mélyen gyökeredzik a tudattalanban.


A sikeres emberek mindig is erre hagyatkoztak - sokkal inkább, mint az értelmükre.

Mindenkinek - életfeladata szerint - más-más céljai és más "terhei" vannak, amelyeket le kellene tennie - vagyis elengedni. A későbbi fejezetekben foglalkozni fogunk olyan terhekkel, mint a félelem, a betegség, az előítéletek és általában a gondok. Mielőtt azonban belemennénk a részletekbe, nézzük át még egyszer tudatosan, hogy miért is kell megtanulnunk elengedni:

- Boldogabbá és teljesebbé akarjuk tenni az életünket.

- Ez pedig csak a tökéletesség által lehetséges.

E könyv alapgondolata, tehát a harmóniára épül. Minden, amire törekszünk, összefoglalható a következőkben: kiteljesítjük a harmóniát, megtaláljuk és megnagyobbítjuk, egészen addig, amíg a harmónia érzése átjár bennünket, és rezgései belőlünk kiindulva szétáradnak az egész világon.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok