2019. október 31., csütörtök

Mérgező gondolatok...


A múlt megadta neked a tapasztalataidat, de a jelen, ami ma van levonja a következtetéseket ami erőt ad neked ahhoz, hogy bölcsebb legyél a jövődben. Minden okod megvan arra, hogy ma ünnepelj, bármin is vagy túl!

A múltadat mindegy, hogy milyennek látod, ma hiszed olyannak, így ma is tehetsz arról, ha olyan számodra mindt egy kísértő szellem.

Lásd meg ezt és húzd le a leplet erről, hogy megbizonyosodj arról, hogy nincsenek kísértetek. A saját múltadba ragadtál bele, mert nem látod a valóságot. Mivel azon már túl vagy, saját magadat ijesztgeted, a saját felvetésiddel. Nincseken szellemek, Te teremted őket magadnak.A fájdalmas vagy örömteli múlt emlékképei újra és újra azért jönnek vissza, mert nem vagy hajlandó arról a valóságról tudomást venni, ami most is történik veled. Ne élj vissza az emlékeiddel, a jelen adta valóság szépségei ellen.

A mérgező gondolatok mérgező életet hoznak létre!

Magadat mérgezed azzal a valóságosnak hitt dolgokkal, ami valamikor megtörtént, de ma már csak gondolkodsz róla és megcsalod az igazi bölcsességeidet, amik támogatnának a mindennapokban.

Itt az ideje, hogy ne bújj a régi mögé és olyan dolgokkal foglalkozz, amelyeket a jövőben akarsz!

Mert minél többet gondolsz rájuk, annál jobban vonzza a félelmeidet a mindennapi élményei közé. A saját legrosszabb ellenséged leszel, ha nem foglalkoztat valami olyannak a megértése, ami inkább szól a szeretetről, jóságról, szépségről.

Legyen csodás a napod!

Szeretettel,
Szikszay Csaba
(mester coach)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok