2011. január 15., szombat

Test és lélek kapcsolata!

Minden emberben isteni szikra szunnyad. Élet feladatunk ezt a szikrát lángra lobbantani. Ha magasztos eszményeket követünk, s ha így harmóniában élünk önmagunkkal, megszabadulunk a betegségtől és a szenvedéstől.
Ha azonban pusztán emberi természetünk szabja meg cselekedeteinket, diszharmóniába kerülünk önmagunkkal. Ez a diszharmónia aztán betegségekben és sorscsapásokban jelenik meg.
Testünk, sőt egész életünk nem más, mint lelki állapotunk pontos tükörképe, hiszen a lélek alakítja a testet és határozza meg sorsunkat.
A legkitűnőbb orvos és a legjobb gyógyszer sem képes gyógyítani, ha nem működik bennünk a gyógyító erő. Ezért a szellem erejével való gyógyítás nemcsak törvényszerűség, hanem a lélek és a test egészségéhez vezető egyetlen út is. 
Minden betegséget legyőzhetünk szellemünk erejével. 
Ha azonban szellemi beállítottságunk negatív, önzőek, gyűlölködőek és haragosak vagyunk, nem lehetünk tartósan egészségesek. 
Különösen a sok félelem teszi beteggé és idejekorán öreggé az embereket.
Pozitív beállítottság, belső nyugalom és az élet megmásíthatatlan változásai iránt tanúsított derűs higgadtság mellett azonban megőrizhető az egészség és a rugalmasság.
Roppant nagy hatalma van gondolatainknak. Saját döntésünktől függ, hogy hasznunkra, vagy kárunkra fordítjuk-e ezt a hatalmat. Nemcsak egészségünket vagy betegségünket befolyásolhatjuk gondolataink erejével, hanem sorsunkat is gondolataink teremtik. 
Ez törvényszerűség, egyikünk sem vonhatja ki magát alóla. Egyúttal azonban nagyszerű esély is.Esély arra, hogy kívánságaink szerint alakíthassuk életünketSorsunk lapjában véve egészségi állapotunktól függ. Itt meg próbálom bemutatni azt az utat, amelyen járva a betegség legyőzhető, az egészség fenntartható és megerősíthető. Az egészség többé nem csupán reménye; az birtokolni fogja azt a módszert, amellyel egészségét megteremtheti.
Nemcsak tanácsokat kap az olvasó, hanem áttekinthető technikát is, amelynek segítségével szellemileg meggyógyíthatja önmagát.


"Nemzedékünk legnagyobb felfedezése, hogy az ember gondolatainak megváltoztatásával képes az életét is megváltoztatni, mert sorsunkat gondolatink határozzák meg.William M. James
Élete első felében az emberek többsége aláássa egészségét, hogy pénzre tegyen szert.
Élete második felében aztán ezt a pénzt odaadja az egészségéért!
Kurt Tepperwein saját történetét meséli el abban a könyvben amely ezeknek az oldalaknak is a forrása, és alapját szolgálják!

"Én is beleestem ebbe a hibába évekig. Nem vettem tudomást testem egyre gyakoribb vészjelzéseiről, míg aztán az örökös túlfeszítettség következményeként 1969-ben be nem nyújtották a számlát. Kórházba szállítottak akut veseelégtelenség miatt, és súlyos műtéten estem át. Később derült ki aztán, hogy a várt eredményt a műtét sem hozta meg. Professzorom azt mondta: mielőbb újabb műtétre van szükség, a vesémet el kell távolítani, különben nem fogok meggyógyulni.Még össze sem szedtem magam az előző műtét után, ezért nem tudtam az újabbra vállalkozni. Számíthattam arra, hogy elveszítem a másik vesémet is, és művesével élhetem le életem hátralévő részét.Ebben a kilátástalan helyzetben "véletlenül" értesültem egy tanfolyamról, amelynek a szellemi gyógyítás volt a tárgya. Én, a "realista" más körülmények között aligha érdeklődtem volna ez iránt, hiszen erősen kételkedtem az efféle dolgokban; de minthogy beteg voltam, meg akartam próbálni mindent. Ezért hát ellátogattam a tanfolyamra. Újonnan szerzett ismereteimet csakhamar kipróbáltam önmagamon. A panaszaim kezdtek fokozatosan elmúlni. Néhány héttel később, amikor egészen megszabadultam a tüneteimtől, újabb vizsgálatra mentem a professzorhoz. A röntgenfelvételek minden kétséget kizáróan tanúsították, hogy a "beteg" vese kifogástalanul működik. Öt év telt el azóta, és én tökéletesen egészséges vagyok.Tovább haladtam a megkezdett úton és amit tanultam, életem tartalmává tettem. Ezt a könyvet hálából írtam meg, és azért, hogy másoknak is megmutassam a lehetőséget önmaguk meggyógyítására."

Szeretném én is tovább adni a könyv tartalmát, hogy másoknak is segíthessen! Az elkövetkezendő sorok, oldalak elmesélik miben tud szellemünk segíteni a saját magunk meggyógyításában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok