2011. szeptember 22., csütörtök

Egy új világ nyílik előtted és a Föld minden lakója előtt!"Együtt akarunk egy olyan világot kialakítani, ahol az emberek és a természet az első, a gazdasági érdekek előtt."

„…egy új világ nyílik előtted és a Föld minden lakója előtt. Egy új holnap vár. Semmi sem lesz többé ugyanolyan, mint volt. Sem a pénzügyeid, sem a politika, sem a munkád, még az sem, ahogy a spiritualitást érzékeled – mindez változik…és továbbra is változni fog. Egyetlen kérdés maradt: társ-teremtője leszel ezeknek a változásoknak, vagy csak valaki, akire ezek a változások hatnak.” (Neale Donald Walsch)
Amikor januárban elkezdődött az egyiptomi forradalom tudtam, hogy ami elindult tovább fog lángolni az egész világra. És így is történt, szombat óta tüntetők táboroznak a Wall Streeten, Európa szerte tüntetnek a bankok ellen. És a Világ nagy része ebből semmit sem tud, mert a nyugati megoldás teljesen hasonló ahhoz, amit Egyiptomban is eljátszott a hatalom. Teljes média csend. Az egyiptomi tv főzőműsorokat adott, miközben az utcát ellepték az emberek, a CNN medvékről tudósít, miközben a Wall Streeten egyre több a tüntető. Obama demokráciáról prédikál az arab világnak, és közben úgy tesz, mintha mindaz, ami a saját országában történik nem létezne. És persze ott van még egy közös dolog, a felfokozott és eltúlzott rendőri jelenlét, illetve a békés tüntetők indokolatlan letartóztatása. Amerikában még nem kínozzák meg a letartóztatottakat, de Párizsban már eljutottak a könnygázig.
Egyiptomban több iskola nem tudott kinyitni az új tanévre, mert a tanárok napok óta sztrájkolnak, tegnap óta Kairóban ugyanezt teszik a tömegközlekedés dolgozói, ma orvosok is becsatlakoztak, és nemsokára az egyiptomi textil-ipar dolgozói is. Közben a hatalom egyre több erőszakos rendelkezést vezet be, ami persze csak olaj a tűzre. És sokan azok közül, akik még egy hónapja is az emberi sorsokat és Egyiptom jólétét tartották szem előtt, elvesztek a választásokra készülésben, ami továbbra is egyenlő a marakodással, mindenféle mocskos eszközt bevető versenyzéssel és egymás aláásásával. Teszik, amíg el nem jön a felébredés pillanata.
És a változás tovább gyűrűzik, október 15-én Washingtonban és világszerte újabb gyülekezésekre hívnak ezekkel a jelszavakkal: „Együtt akarunk egy olyan világot kialakítani, ahol az emberek és a természet az első, a gazdasági érdekek előtt. A lehető legjobb világot akarjuk megtervezni és felépíteni. Együtt meg tudjuk csinálni, és meg is fogjuk!Félelem nélkül!”

Tovább olvashatsz erről 

Ez sokaknak káosz, amit meg kell állítani. Én gyönyörű forgószélnek látom, amit szétrázza a világot és kifúj belőle mindent, ami nem valódi, és ami nem a szeretetből fakad. A 2012-höz kapcsolt tudatváltás zajlik, és a változás, ami történik nagyobb, mint bármelyikünk, és nagyobb, mint az összes kormány és gazdasági nagyhatalom. Gyönyörű és izgalmas változás kellős közepén vagyunk. És felesleges az összes próbálkozás, ami ésszel és logikával akarja ezt az egészet megoldani. Csak annyi a dolgunk, hogy szeressünk, rábízzuk magunkat a Világon végigsöprő energiákra és ünnepeljük az Új Világ születését. Éberek legyünk nem félelemből cselekedni, hanem szívből kapcsolódni. Ünnepeljük az ÉLETET. És a többi magától kialakul…Mert új holnap vár!

Nagyon érdekes figyelni, hogy hogyan működik ez a változás, hogy hogyan fújja össze a forgószél azokat, akiknek össze kell találkozni ahhoz, hogy ezt az Új Földet megszülő gyönyörű lélek-terv megtörténjen.
Miután novemberben igent mondtam Egyiptom hívására, ami a Lelkemben lüktetett, elkezdtem egyre többet megérezni abból, ami lesz. Pontosan érzékeltem, hogy Egyiptom a kapu lesz, amelyből kinyílik az arab világ többi része. Azt is megéreztem, hogy széles spektrumon fogok gyógyítani, a legszegényebbektől kezdve a királyi családokig. Augusztusban Glastonburyben azt éreztem meg, hogy gyógyítani fogom azokat, akik a Világ sorsát jelen pillanatban a kezükben tartják most. Éreztem, ahogy mindaz, ami látomásként megjelent egyre közelebb jön. Tegnap este a bahreini királyi család egyik tagját gyógyítottam. Reggel, sőt még előtte két órával sem tudtam, hogy ez meg fog történni. És gyönyörű volt az összetalálkozás a Magdolna-Láng egyik hordozójával. Szépséges az, ahogy mindannyian ébredünk arra, ami a Valódi bennünk.

Forrás: Pillanat fokúszában-hírlevel-vereskriszta.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok