2011. november 22., kedd

A GYÓGYÍTÁS IDEJE...Szerző: Manita nevedbenasorsod.hu

November végéig használjuk ki ezt a fergeteges energiát a testünk lelkünk gyógyítására is!

November 21. hétfő – a bölcsesség, a tudás napja   A legfontosabb az önszeretet, hogy a saját tévedéseidet meg tudd bocsátani az előre lépésed érdekében. Utána természetesen a másokkal szembeni megbocsátás következik

„Elengedni a szenvedést” – ez a lelkiséged a spiritualitásod lényege –Budha után szabadon

Ezen a napon érdemes kicsit befelé figyelni, feltérképezni minden bajunk alapjait – persze csak őszintén!! Ne kenjük a betegségeinket másra!!

22. kedd – Teremtő nap és új lehetőségek napja     egy kis munkával és kitartással új lehetőségeket teremthetünk –új irányba léphetünk a testi-lelki gyógyulásunk terén. Fontos a tájékozódás és persze a belső hangunk meghallgatása is –mielőtt új gyógyulási módokat próbálunk alkalmazni     De azért egy fontos dolgot meg kell említenem – ha eddig nem sikerült változásokat elérni a testi-lelki jobbulásod terén – akkor ne a várakozás malmait hajtsd—hanem lépj egyet az új lehetőségek felé!!

23. szerda – egy újabb teremtő nap, ami segítségedre van a változás elindításában, a félelem elengedésében és a kettőség legyőzésében (ez minden kettőségre igaz, nemcsak az egészségeddel kapcsolatban)

24. – 25. csütörtök-péntek – elengedés minden szinten! A régi lezárásával indíthatod el csak az új dolgokat az életedben! Ha Te akarsz életed középpontjában lenni-akkor itt az ideje a szennyes kiürítésének (legyen az a testben felhalmozódott mérgek, vagy az érzelmi sajnálkozás, áldozati bárány szerep esetleg gyűlölködés, harag másokkal szemben!)

Pénteken Újhold van – ami segítség az újrakezdésben, vagy bármi elkezdésében – ide értve, a régi begyöpösödött nézeteink elengedését és az újak beengedését is.

26. szombat – Az Angyal napja – az angyali energiák beengedésének ideje. Ennek feltétele az őszinteség önmagunkkal szemben és az érettség a változtatáshoz.

27. vasárnap – a függőségek elengedésének napja (túl sok gyógyszer, kaja, pia, cigi, energiaszívó (barátságnak titulált) kapcsolatok, emberek, akiket mi tartunk lelki terrorba, kényszer fóbiák és várakozó álláspontra helyezett élettársi kapcsolatok… ) DE például 1-2 önsorsrontó mondat (nekem ez sose sikerül… nem vagyok rá képes…stb…) – feltérképezése és kizárása az életedből nagy segítségedre lesz a jövőben

28. hétfő – a lelkiséged, a spiritualitásod gyógyításának ideje     Fontos az önmagadba vetett hited megerősítése – a tovább haladásodhoz    Ez a nap a titkok, személyes elfeledett dolgaid felfedezésének ideje…

29. kedd -  a megérzések, az igazság, a szervezés napja (dupla pénz nap) Hallgass a belső hangodra – és aszerint cselekedj!! Figyelj az álmaidra, jó ötleteid megvalósítása, megálmodása az életed minden területével kapcsolatban előre vivő lehet!!

30. szerda – A bölcsesség és az áttekintés ideje. Mit végeztünk, mennyire jártunk sikerrel, miben tudunk még változtatni??  Válaszoljunk ezekre a kérdésekre és feladatként tőzzük ki magunk elé a hiányosságok megvalósítását. Az egészségedhez és a sorsod jobbításához kitartás és a dolgaid folyamatos újraszervezése, változtatása szükséges!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok