2012. január 23., hétfő

A szellemi kikapcsolódás színtere


Sok nagy embernek megvan a maga saját helye, az, ahová szellemi kikapcsolódásra visszavonulhat, ha új erővel akar feltöltődni, ha meg akarja oldani a problémáit, vagy ha új ötletekre van szüksége.

Az erő és valamennyi gondolat forrása 

Edison például sokszor hangsúlyozta, hogy azokat az új gondolatokat, amelyeknek számtalan felfedezését köszönhette, szellemi kikapcsolódásának színterén érlelte meg magában. Ha egy kérdés megoldhatatlannak tűnt fel előtte, ha képtelen volt továbbjutni, vagy ha úgy érezte, erejének végéhez ért, mindannyiszor felkereste ezt a szellemi kikapcsolódásra alkalmas helyszínt és alig néhány perc múlva új erővel töltődött fel ismét, s többnyire megtalálta a megoldást is a fennálló problémára. Ma már tudjuk, hoy csupán megtalálta a módját, hogyan lehet a tudatalatti hatalmas erejét felhasználni.


Szellemi kapacitásunk

Mivel szellemi kapacitásunknak csupán mintegy húsz százalékát használjuk ki, normális körülmények között a mardék nyolcvan százalék egész életünk során parlagon hever.
Ha ennek a kihasználatlan kapacitásnak csak egy részét sikerülne felszabadítani, nem is sejtett teljesítményekre volnánk képesek. Ezeken az oldalakon részben mindenki megtalálhatja azt az utat, amelyen eljuthat az eddig ki nem aknázott szellemi lehetőségek hasznosításához.

Az képzelet-tudatalatti nyelve fejezetben már megtanultuk a tudatalatti "nyelvét". Most azt kell Önnek megtalnulnia, hogyan teremtse meg a tudatalattijával való találkozás színterét, ahol beszélni is tud vele ezen a nyelven. Ezen a módon birtokába veszi azt a lehetőséget, hogy további életét kívánságainak megfelelően élje le.Valóság vagy fantázia

Ez a színhely létezhet valahol a valóságban, de lehet egyszerűen az Ön fantáziájának terméke is.Csupán za a fontos, hogy a béke és a harmónia színtere legyen, olyan hely, ahol nagyon jól érzi magát. Ha ismer ilyet a valóságban, akkor válassza azt lelki kikapcsolódása színteréül, ha nem, akkor fantáziájában teremtse meg. Ezen a helyen mindennek meg kell lennie, amit Ön szeret. Ha a tengert szereti, akkor a hely legyen a tengerparton, ha a hegyek barátja, akkor hegyvidéken jelölje ki szellemi kikapcsolódása színterét.

Vágyai alakítsák a színteret

A helyszínt gondosan, vágyainak megfelelően teremtse meg. Ha olyan helyet választott, mely a valóságban is létezik, akkor alakítsa át igényei szerint, hiszen ideálisnak kell lennie. Jól kell éreznie magát itt egy egész életen át, mert ezt a helyet aligha cserélgeti, bár természetesen erre is mindig megvan a lehetősége.
Szánjon hát sok időt e színtér megteremtésére, és legyen elégedett, ha minden kívánságai szerint alakul lelki szemei előtt.
Most tehát létrehozta szellemi kikapcsolódásának színterét. Ez az önmagával, a tudatalattijával való találkozás helye. Naponta legalább egyszer látogasson el oda és maradjon ott tíz-harminc percig. Ha semmi különöset nem is kíván tudatalattijától, az ott-tartozkódás akkor is valóságos "szabadság a lélek számára".
Mert itt Ön az úr és Ön a mester. Minden az Ön kívánságához igazodik.
Ne csupán a színtér külső formáját alakítsa ki, hanem egész történetét is. Találja ki az időjárást, a növények alakját, az állatok viselkedését. Itt Ön a "legfőbb hatóság", itt csak az Ön akarata érvényesül. Alaposan ismerje meg ezt az érzést; szabaduljon meg mindazoktól a korlátoktól, amelyeket a világ állít Ön elé. Fel fogja ismerni, mit jelent a szabadság.
A szellemi kikapcsolódás színteréhez vezető út a hirlevelmbe írom le!

A folyamat-Mi is történik?

Béta szintről alfára

Mi is történik mikor elindul és megérkezik szellemi kikapcsolódása helyszínére?
E módszer kövekeztében megváltozik az elektromos feszültség az agyban. Normális körülmények között az agy elektromosságának frekvenciája 14-21 Herz. Ezt a frekvenciát bétának nevezik. A Hírlevélben megismerhető technika alkamazása során 7-14 Herzre csökken a rezgésszám. ezt a hullámhosszt alfának hívják.
Ezt a feszültségváltozást EEG-vel mérni is lehet. Az agyhullámok frekvenciájának megváltozása Önt egy másik szellemi síkra juttatja, ahol tudatalttijával közvetlen kapcsolatot teremthet. Így válik lehetségessé tudatalattija "nyelvének" segítségével, hogy befolyásolja és megváltoztassa magatartását és egész személyiségét. Soha se feledje azonban, hogy a tudatalatti igen bonyolult automata. Működésébe csak akkor avatkozzék be, ha teljességgel bizonyos benne, hogy ez előnyére válik majd.

Ha viszont be akar avatkozni, akkor a táblatechnikát ismertető hírlevelemben leírtakat érdemes alkalmazni!

Eldöntötte, hogy szeretne beleavatkozni életébe, irányítása alá szeretné vonni,
akkor íratkozzon fel a Hírlevelemre és lépésről-lépésre megtanulhatja alkalmazni a leírt technikákat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok