2012. április 4., szerda

Ajánlat-Válj tudatos teremtővé
Ahogy az elsõ tavaszi virágok kinyílnak a napsugarak meleg érintésére, éppen úgy nyílsz most meg te magad is.

Gondolj csak bele!
A virágok egy percig sem gondolkodnak azon mi a dolguk és hogy egyáltalán megtegyék e. Egyszerûen megteszik, kibontják a szírmaikat fürdenek a napsütésben és elkápráztatják a világot.

Pontosan ezt kell tenned most neked is. Ne azon gondolkodj, hogy elég jó vagy e, hogy képes vagy e rá, vagy, hogy megengedheted e magadnak. Egyszerûen tedd most meg azt, amit a szíved diktál. Légy bátor és légy spontán, engedd meg magadnak, hogy a belsõ fényed átszûrõdjön rajtad.

Engedd meg, hogy egyre fényesebb és fényesebb legyél minden nap. 

Ehhez nem kell semmilyen iskolát elvégezned, nem kell hozzá új törvényt hozni, vagy módosítani az alkotmányt. Senkire és semmire nem kell várnod. Soha nem lesz alkalmasabb idõpont erre, mint éppen ez a pillanat, amikor ezt a mondatot olvasod.

Hunyd be a szemed most egy pillanatra és vegyél néhány tudatos lélegzetet. Csak arra figyelj, hogyan áramlik benned a levegõ. Egyszerre csak azt fogod érezni, hogy vibrál a körülötted lévõ tér és átjárja a forróság a testedet. Ezt az egyszerû gyakorlatot minden nap, akár többször is elvégezheted. Ez a gyakorlat egyszerûen összehangol téged az energiatesteddel. Az elsõ lépésben ez éppen elég arra, hogy a tudatosságod csodás tavaszi virágként nyíljon meg az életedbe áramló új élmények felé.

Ne keress, most múltbéli sérelmeket, kifogásokat, amiket magad köré húzhatsz, hogy elválaszd magad ettõl a csodás élménytõl.

Semmibõl nem kell kigyógyúlnod, sehová nem kell eljutnod, semmi másra nincs most szükséged, mert pontosan ott vagy, ahol lenned kell ebben a szent pillanatban. Minden feltétel tökéletesen megfelelõ arra, hogy megnyisd magad.

Ez nem a jövõ, ahová egyszer majd eljutsz, mikor már eleget szenvedtél. 

Nem a szenvedés tesz téged azzá aki vagy. Dobd a hátad mögé mindazt, amit most kifogásként próbálsz magad köré fonni és meg fogod látni milyen egyszerû ez az egész. Éppen olyan egyszerû mint egy lélegzetvétel és éppen olyan közel van hozzád, mint az az oxigén ami ebben a pillanatban is áramlik az ereidben.

A "Válj Tudatos Teremtõvé" címû oktatóanyag abban segít téged, hogy képes legyél megnyílni és összehangolódni azzal az egyre növekvõ frekvenciájú rezgéssel, ami éppen ebben a pillanatban körülvesz téged. Bármilyen bajod van most az abban a pillanatban semmivé foszlik, amint képes vagy egyszerûen ráhangolódi arra a csodára, ami most történik.

Forrás: Schilling Péter - szammisztika.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok