2013. január 23., szerda

Lélek - Test
A lélek, amikor szorult helyzetben van és szenved, sokszor csak a test nyelvén tudja kifejezni magát. Ilyenkor a különböző kellemetlen fizikai tünetek és betegségek arról adnak hírt, hogy valami odabent megrekedt, fáj, feszít, nem működik - és változtatni kellene. A tünetek tehát csak jelzik az igazi problémát, így azok gyógyítása önmagában nem jelent megoldást. Valódi eredményt csak akkor érhetünk el, ha feltárjuk a betegség kialakulásában szerepet játszó lelki okokat, és azokat (is) kezeljük.

A betegséget a legtöbben olyan zavarnak tekintik, melyet a lehető leghamarabb meg kell szüntetni, hogy aztán továbbra is ugyanúgy élhessenek, mint korábban. Ám - mivel test és lélek elválaszthatatlan egységet képez - a "betegség" az egész ember zavara, diszharmóniája, nemcsak az adott szervé. S egyben persze belső felhívás is az eddig követett út módosítására.

Minden egyes lelki eredetű betegség egy-egy dekódolásra váró rejtjeles üzenet - ahhoz, hogy helyreállíthassuk a belső harmóniát, meg kell fejteni, honnan ered, mi van a mélyén, és miről akar hírt adni nekünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok