2013. február 18., hétfő

IrigységTalán találkoztál azzal te is, hogy mostanság az irigység energiája fokozottan van jelen. Találkozhatsz ezzel úgy, hogy benned jelenik meg. Vagy abban a formában, hogy feléd irányul.

Ha benned jelent meg és benne ragadsz, akkor könnyedén magadhoz vonzhatsz olyan alacsony rezgésű tudatosságokat, amelyek aztán egyre mélyebbre tudnak húzni. Emberek vagyunk, természetes, hogy olykor olykor irigység jelenik meg bennük, de a benne ragadás helyett lehet másképpen is kezelni. Felismerheted, hogy amire irigy vagy, azt vágyod a saját életedbe is. Ezután harmonizálhatod a rezgéseidet és a további negatívítás teremtése helyett hívhatod azt, amit megélni szeretnél.

Akkor is könnyű a negativítás csapdájába esni, ha felénk irányul az irigység. Mert ez a nyúlós energia könnyedén kiváltja azt, hogy undorral védekezni kezdjünk és mindenféle ítéletet alkossunk arról, akitől ez a rezgés felénk árad. És ezzel mi is beleragadunk a negativításba, ami utat nyit az irigység romboló hatásának, és alacsonyabb rezgésű tudatosságok hozzánk tapadásának. De itt is választhatjuk azt, hogy inkább a szeretetbe emeljük a rezgéseinket, így feloldva a felénk áradó negativítást, ez segíti az irigységbe ragadt embert is, és az alacsonyabb rezgésű tudatosság fényesedését is.

Forrás: vereskriszta.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok