2013. március 14., csütörtök

Amíg SZERELEM van


Balaton-Szerelem
... minden van. Annyi mindent akartam életemben, annyi mindent meg is kaptam, de mindnek fontossága semmivé vált, szép ajándékok, de a Valódi, ami mindig megtart, az a SZERELMES KÖZELSÉG. Mit számít, ha minden szertefoszlik is, amíg ott van a szempár, amelybe nézve hazatalálok, és a kar, amiben megpihenve a Világ minden kincse az enyém.

Ami megmarad, ami mindig táplál az a SZERELEM. Ha visszaidézed azokat a pillanatokat, amikor teljes nyitottságban együtt voltál a Kedveseddel, akkor érzed azok valódiságát. Azt, hogy valójában csak ez számított, és adott, mennyit adott.

Mindig van lehetőség visszatalálni a közelségbe, és a közelségben maradni, a közelséget táplálni. Választani az EGYütt-et a szétválasztottság helyett. Néha úgy tűnik lehetetlen, tűnhet úgy, hogy a szétválasztottság feloldhatatlan, vagy külső körülményektől függ. Valójában nem.

A közelség választásában utazva itt nyílt Spezzano könyve: 
„Minden gyógyulás a kötődés eredménye. Ahogy minden probléma gyökere az elszigetelődés, úgy minden gyógyulás a kötődés eredménye…A kötődés a legegyszerűbb módja annak, hogy akár a legbonyolultabb problémákat is megoldjuk. Csak annyit kell tennünk, hogy közeledünk a társunkhoz és kapcsolatot teremtünk vele, ami lehetővé teszi, hogy a természetes kötődés állapotába eljussunk. Ebből fakad a bizalom, ami ahhoz szükséges, hogy felülkerekedjünk azokon az apróságokon, amelyek útjába állnak természetes kötődésünknek, és ne hagyjuk, hogy azok eltávolítsanak minket egymástól.”
Néha a másik annyira elzárkózik, hogy a fizikaiban nem lehet elindulni a közeledés útján, de a rezgésekben mindig el lehet, a rezgések változásával, pedig változik a fizikai.

És igen AMÍG SZERELEM VAN OLYAN GAZDAGOK VAGYUNK. Az elme mégis bármire képes, hogy megölje a szerelmet. A legfondorlatosabb gondolatokkal tud előállni azzal kapcsolatban, hogy miért nem igaz a SZERELEM, amit ajándékba kapunk.
Sőt az ego által uralt elme még arra is képes, hogy társadalmi, családi elvárások, meg a saját elvárásaink fontosabbak lehetnek, mint SZERELEMBEN ÉLNI.

Forrás:
Szerző: Veres Kriszta - vereskriszta.com

2013. március 12. Rezgések: Szerelem, szeretet nap! Adni és elfogadni is meg kell tanulni!
6 3 3 12 3 - Saját: 3 4 3 10 1! Emlék - László

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Katka szép oldala

Lia Weblapkellékek, kütyük és kódok